Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 3 km

Winkelmedewerker betrapt op diefstal

Toegevoegd: 19-10-2008, 16.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Bij een kledingzaak in de Lange Delft in Middelburg is zaterdagmiddag omstreeks 17.30 uur een personeelslid betrapt op diefstal.


Een leidinggevende hield een tassencontrole en uit de tas van een 41-jarig personeelslid kwamen diverse kledingstukken tevoorschijn. In haar fietstas werd ook nog het één en ander aangetroffen.

De vrouw is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar zij is verhoord. De verdachte vertelde dat zij in haar woning ook nog diverse kledingstukken had liggen die uit de zaak afkomstig waren, maar die zij niet had afgerekend.



Hierop is de politie, met de aangehouden verdachte, naar haar woning gegaan en heeft alle gestolen waar in beslag genomen. De dievegge is rond half twaalf weer in vrijheid gesteld, zij kan een proces-verbaal tegemoet zien.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
--- (20-10-2008 om 23:30)
Bij ons in Iran wordt je opgehangen voor diefstal!!
Bob (20-10-2008 om 01:02)
Misschien klinkt het raar, maar de vrouw kan de zaak laten seponeren. Tenzij bij binnenkomst van het pand dat er daar huisregels gelden, mocht de bedrijfsleider niet de tassen controleren (niet van klanten, niet van personeel). Alleen justitie (politie, marechausse) mag dit. Zeer kwalijke zaak.
Bonobo (19-10-2008 om 20:32)
Gewoon niet stelen, jij vindt het toch ook niet goed als iemand van jou iets steelt?....toch? Bekijk het leven op een andere manier...
Crb (19-10-2008 om 19:30)
Niets waardelozer dan mensen die stelen, vooral dan ook nog van je eigen baas....ongelofelijk!
Marian (19-10-2008 om 19:05)
Heeft ze aan haarzelf te danken.
Ik (19-10-2008 om 18:59)
Krijg je daar alleen een proces verbaal voor? In sommige landen raak je een hand kwijt en hier alleen een verbaal?? Geen wonder dat het zo veel voorkomt!
Cookie-instellingen beheren