Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, vanavond en morgen in het noorden een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand in woning aan de Arbeidstraat in Vlissingen

Toegevoegd: 04-01-2004, 11.57 uur
Door: Politie Zeeland & Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

VLISSINGEN - Zondagochtend werden de brandweerlieden van het Stadsgewestelijke brandweerkorps Vlissingen-Middelburg gealarmeerd voor een binnenbrand aan de Arbeidstraat in Vlissingen.

Bij de alarmcentrale kwam rond 05:02 uur de melding binnen van een woningbrand. Daarop alarmeerden zij de tankautospuit 4531 en de hoogwerker 4551, beiden van de post Van Dishoeckstraat in Vlisisngen. Binnen 5 minuten werd het sein "middelbrand" gegeven.

Inmiddels kwamen de eerste berichten binnen dat er nog mensen in het brandende pand aanwezig waren. Daarop werd de tankautospuit 4541 gealarmeerd. Een ambulance die op dat moment in Vlissingen reed werd ook direct naar de brand gedirigeerd, evenals de politie.

Zij waren eerder dan de brandweer ter plaatse en gaven aan dat er wel veel rook vrijkwam maar dat er geen vuur te zien was. De politie meldde dat de brand mogelijk al uit was en dat de twee personen die in het pand aanwezig waren het pand inmiddels hadden verlaten.

Ambulancepersoneel heeft hen onderzocht. Vermoedelijk is er iets brandbaars door de brievenbus gegooid waardoor er schade ontstond aan het plafond en de voordeur. De brand werd door de bewoner geblust met water. De brandweer heeft de rook uit de woning verwijderd.

Overigens wat de officier van dienst van de brandweer ook ter plaatse. De brandweer gaf ter plaatse het sein "kleine brand" en al snel konden de 4541 en de 4551 terug naar de post. De woningbouwvereniging is ook ter plaatse geweest, dit gebeurde omdat een huurwoning betrof.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren