Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee doden bij auto ongeluk met trein kapelle

Toegevoegd: 04-12-2008, 10.57 uur

De video wordt ingeladen...

Door: P.Z.C. & HVZ

KAPELLE - Bij een aanrijding op een spoorwegovergang in Kapelle zijn donderdagochtend een moeder en een kind om het leven gekomen.


De slachtoffers, 32 en 4 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Kapelle, zaten in een auto die rond 08.15 uur werd gegrepen door een intercity. De vrouw stond te wachten voor de spoorbomen maar reed daar even later tussendoor.

Het treinverkeer op het traject Roosendaal-Vlissingen is tussen Goes en Kruiningen-Yerseke ernstig ontregeld door het ongeval. De NS, die inmiddels bussen heeft ingezet, laat weten dat de vertraging kan oplopen tot ruim een uur.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nienke (5-12-2008 om 17:14)
Alle familieleden heel veel sterkte in deze tijd!! Wat erg dat er zoiets gebeurd! Ook de machinist sterkte om het te kunnen verwerken!
Annelies (5-12-2008 om 17:01)
Wij wensen de nabestaande heel veel sterkte toe bij dit drama, maar ook de machinist hij kan er ook niets aan doen.
N. (5-12-2008 om 16:42)
Ik hoorde het gisteren na de middagpause op school, vreselijk! Heel veel sterkte voor nabestaanden en betrokkenen!
Rene (5-12-2008 om 16:08)
Haastige spoed is zelden goed. Beste jongens en meisjes van alle leeftijden!!! Iedereen maakt bewust of onbewust fouten in het verkeer. Ik ook!! Nu worden we allemaal weer eens geconfronteerd met de gevolgen.Lieve familie en machinist en hulpdiensten ik bid voor jullie in deze moeilijke tijd.
Vonck (Oud Collega) (5-12-2008 om 16:05)
Gister reageerde ik geschokt op dit ongeval.. Vanmorgen kreeg ik te horen om wie het ging... Verschrikkelijk... Ik wens Henry de kleine en de rest van de familie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.
Cindy (5-12-2008 om 15:56)
Ik wens iedereen die hierbij betrokken is heel veel sterkte en kracht om dit grote verlies te verwerken.
Cookie-instellingen beheren