Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 48 km

Vuurwerkbom richt ravage aan in Middelburg

Toegevoegd: 10-12-2008, 21.56 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een zware vuurwerkbom heeft woensdagavond voor flinke schade gezorgd in de Middelburgse Stromenwijk.


De bom ontplofte rond 19.00 uur bij een appartementencomplex op de hoek van de Maasstraat met de Rijnstraat. Acht brievenbussen werden uit de pui geblazen. De brokstukken lagen verspreid over de straat, één stuk vloog door de achterruit van een geparkeerd staande personenauto.

Verder werden een stuk of zes ruiten van het complex vernield, waardoor een ravage van glas op straat ontstond. De politie zoekt getuigen. Zij worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Middelburg of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chris (11-12-2008 om 22:30)
Ik vind vuurwerk afsteken helemaal niet erg en illegaal ook niet want er is niks mis mee maar dit soort dingen mogen gewoon niet. als je dan een harde klap laat gaan zorg dan dat er niks kapot gaat of beschadigd want die mensen kunnen het weer betalen.
Lex (11-12-2008 om 18:59)
Gewoon verbieden die rotzooi!! Hoeveel ellende is er ieder jaar weer, gewonden, doden, schade?? En dat tuig die die bom af heeft laten gaan, zsm opsporen en flink straffen...
Mo (11-12-2008 om 18:43)
In onze wijk wordt al wekenlang iedere avond rond 7 uur door een groepje vuurwerk gegooid. Ook op de sportclub hadden kinderen vuurwerk bij zich en waren dit volop aan 't afsteken. En wat te denken van 's morgensvroeg in de fietsgroep. Ouders weten vaak van niks. Gooiers dus zelf laten betalen.
Laurent D ex MP (11-12-2008 om 18:14)
Streng straffen moeten ze krijgen, de oplossing (de bak in of zware taakstraf van 3 tot 4 maanden minmaal). Hopelijke vind de politie de daders en hebben de mensen hopelijke wat gezien kunnen ze dit door geven aan de politie.
Vonck (11-12-2008 om 17:36)
In mijn ogen is de meest passende straf: Direct oppakken en vastzetten tot 2 januari :)
Paul Amsterdam (11-12-2008 om 17:30)
Ik denk niet dat het hier om legaal vuurwerk gaat. Als je vuurwerk verbiedt, krijg je illegaal / niet gekeurd spul (met nog meer ellende). Maar als de daders gepakt worden --> buro Halt
Cookie-instellingen beheren