Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zelfgebouwde auto gestolen in Scherpenisse

Toegevoegd: 17-12-2008, 19.13 uur
Door: Roland de Jong
SCHERPENISSE - In Scherpenisse is vannacht een bijzondere, zelfgemaakte raceauto gestolen.


De diefstal werd gepleegd in een garage aan de Langeweg in Scherpenisse. Het gaat om een gele auto van het merk Ultima. Vanaf het erf van de woning zijn ook een Mercedes bestelauto en een aanhanger gestolen.

Het kenteken van de bestelauto: 28BTDV; van de aanhanger WPSJ60.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikkuh (18-12-2008 om 10:32)
Nou nou, krijgt meneer een week of 2/3 geleden bekenheid in z'n watertoren, met eigen 'auto fabriekje'.. is er weer een of andere jaloerse KL**TZ*K die het niet kan hebben (en betalen) en gaat het dan maar jatten. Blijf toch eens van andermans spullen af, of werk ervoor!!
Jacques (18-12-2008 om 09:42)
Ik twijfel of 'zelfgemaakte' in dit verband klopt, Ultima is in de racerij toch aardig bekend: http://www.ultimasports.co.uk/. Prijzige wagens, flink balen voor de eigenaar. Veilingsites in de gaten houden!
Hanneke (17-12-2008 om 21:24)
Waarom gaan zulke ras idioten ook niet zelf voor hun geld werken en blijven met hun poten van andermans spullen af??
Frans 1 (17-12-2008 om 19:44)
Ik denk dat je de auto's zal moeten zoeken in een van de voormalige oostblok-landen.Verder wordt er ook veel naar Afrika verscheept.bv.Nigeria.
Cookie-instellingen beheren