Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Man zwaargewond na val op schip in Ritthem

Toegevoegd: 02-01-2009, 13.02 uur
Man zwaargewond na val op schip in Ritthem
Door: Roland de Jong
RITTHEM - Een man is vrijdagochtend in Ritthem zwaargewond geraakt nadat hij in het ruim van een schip was gevallen.
 
Het schip lag afgemeerd in de Bijleveldhaven aan de Denemarkenweg. De ambulancedienst kreeg assistentie van de brandweer om de gewonde uit het ruim te halen. Ook de traumahelikopter kwam ter plekke voor assistentie.
 
De man was rond 11.30 uur aan het schilderen op een vissersschip uit Scheveningen. Tijdens deze werkzaamheden is hij in een openstaand luik gevallen en drie dekken lager in de machinekamer terecht gekomen. Met behulp van een mobiele kraan is het slachtoffer naar boven gehesen en op de wal op een brancard gelegd waarna hij werd overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam.


De arbeidsinspectie is in kennis gesteld van het ongeval.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (2-1-2009 om 17:34)
Triest begin voor die arme man. ik hoop dat ie er niks aan over houd en snel weer thuis is. zo,n ruim is echt diep. sterkte familie en collega,s en bedankt hulp verleners
Ikk (2-1-2009 om 13:23)
Nou goed begin van het nieuwe jaar...! STERKTE..
Cookie-instellingen beheren