Weerbericht:
Perioden met zon, vanmiddag toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Kerstboomverbranding in Koudekerke

Toegevoegd: 04-01-2009, 19.23 uur
Kerstboomverbranding in Koudekerke
Door: Manfred Berrevoets
KOUDEKERKE - De ondernemersvereniging van Koudekerke heeft zaterdag de jaarlijkse kerstboomverbranding gehouden. Enkele honderden kerstbomen gingen in vlammen op.


Het evenement werd gehouden aan het Karreveld in Koudekerke. Vanaf de muziektent werd er een lampionnenoptocht gehouden richting het Karreveld. Voor iedereen was er gratis warme chocomel en glühwijn beschikbaar.

De brandweer van Koudekerke was ook van de partij om het vuur gecontroleerd te laten branden. Vele toeschouwers kwamen kijken naar de meters hoge vlammen. De brandweer heeft het vuur na afloop geblust.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (6-1-2009 om 17:00)
Vind het echt geweldig dat dit hier nog mag! Bij ons is het helaas al jaren verboden. Vond het altijd wel iets hebben :) Leon.. Volgens mij heb jij niet echt opgelet op school.
Vreugdevuur (5-1-2009 om 12:31)
Vergelijk sigarettenrook met rook van een vreugdevuur... Denk even 3 keer na. Leuk dat ze dit nog voor elkaar kunnen krijgen! Erg gezellig!
Lianne (5-1-2009 om 09:38)
Het was geweldig met nog vele dank aan al die mensen die het toch maar weer doen voor ons dorp
Jan (4-1-2009 om 23:24)
Dorp: je hebt inderdaad gelijk dat het van gemeente tot gemeente verschilt, net als met carbit mag in borsselle niet in gem veere wel wat het miljeu betreft dan kunnen ze beter vuurwerk aan banden laggen want dan heb je echt vervuiling mischie een paar uur b.v van 22,00 tot 2,00 uud
Dorp (4-1-2009 om 22:44)
Ik vind het schandalig dat er daar wel een vreugde vuur is toegestaan en op sommige andere dorpen niet!
Mattie (4-1-2009 om 21:39)
Haha Lion, ik hoop dat je reactie grappig bedoeld is. anders is het erg overdreven vind ik. je wil zeker ook geen plastic tasje in de winkel? "slecht voor t millieu!" kerstbomen verbranden hoort erbij in deze tijd, traditie! zelfs nog gecontroleerd met brandweer erbij, ik zie t probleem niet hoor
Cookie-instellingen beheren