Weerbericht:
Plaatselijk mist. Overdag zonnige perioden. Vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Hennepkwekerij Nieuwland ontdekt na overlastklachten

Toegevoegd: 13-01-2009, 19.23 uur
Door: Roland de Jong
NIEUW- EN SINT JOOSLAND - De politie heeft vanochtend in Nieuw- en Sint Joosland een inval gedaan bij een hennepkwekerij. Binnen stonden 550 plantjes.


De politie deed de inval rond 13.00 uur in de Veerstraat naar aanleiding van overlastklachten van buurtbewoners. Binnen werd duidelijk waar de stankoverlast door werd veroorzaakt: in de kwekerij stonden 550 plantjes die rijp waren voor de oogst.

Alle elektriciteit werd buiten de meter om afgetapt. Energiebedrijf Delta zal aangifte doen van diefstal van elektriciteit. De gemeente Middelburg heeft alles wat met de kwekerij te maken heeft vernietigd. Er is nog geen verdachte aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Helpt niet (14-1-2009 om 20:04)
Dat helpt niet Japie, als het legaal gemaakt word met zware taks. Dan nog gaan ze illegaal kweken om die taks te ontwijken. Ga jij zonnebloemen kopen met zware tax, terwijl je ze heel simpel zelf kunt planten? Gewoon verbieden en snoeihard straffen, die drugscriminelen
Matthijs (14-1-2009 om 16:01)
Dit krijg je met een hypocriet beleid. De staat moet gewoon zorgen voor een gecontroleerde aanvoer v/d coffeeshop. Maar dan wel kwaliteit en voor een eerlijke prijs. Dan zal de grootschalige thuiskweek vanzelf verdwijnen als ze het niet meer aan de shop kunnen verkopen.
Japie (13-1-2009 om 22:52)
Een goede actie, het duurt al veel te lang met dat drugs tuig. De gewone werkers betalen de energie ook van degenen die niet ontdekt worden. wel is het zo dat deze troep nooit meer uit te bannen is. dus maak het maar legaal en hef er een zware tax op.
Cookie-instellingen beheren