Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Treinverkeer plat door aanrijding

Toegevoegd: 29-01-2009, 10.26 uur
Treinverkeer plat door aanrijding
Door: Roland de Jong
GOES - Het treinverkeer tussen Goes en Middelburg heeft donderdagochtend platgelegen wegens een aanrijding met dodelijke afloop.
 
De trein, die het station naderde vanuit de richting van Vlissingen, kwam rond 10.20 uur nabij de Agrimarkt in botsing met het slachtoffer. Het slachtoffer, naar verluid een jonge man, overleed ter plekke aan zijn verwondingen.


Vermoedelijk is er sprake van zelfdoding. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan. De Nederlandse Spoorwegen hebben het treinverkeer na het ongeluk stilgelegd. Tussen Kruiningen-Yerseke en Middelburg reden geen treinen maar bussen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vaisonne (2-2-2009 om 07:36)
Ik ben nu even de weg kwijt.....julle hebben het over een jonge man maar in de krant stond dat het een vrouw betrof. Het blijft erg dat het gebeurt maar een juiste berichtgeving van politie etc.zou toch wenselijk zijn...
Frank van de vijver (1-2-2009 om 20:33)
Ik beoordeel niemand en zeg verder niks hierover maar onbegrip en angst zijn de laatste paar dagen vaak langs gekomen toen ik terug dacht aan die dag, wel wens ik de na bestaande veel sterkte met de verwerking van dit drama
Frank van de vijver (1-2-2009 om 20:32)
(2/3)zelf ben ik na dat ik toch nog een keer gekeken had snel weg gefietst en opgevangen door mensen een stuk van de plek vandaan ik wil alleen maar zeggen dat ik natuurlijk niet kan begrijpen dat er mensen zijn die zoon plek uit zoeken voor deze daad en vele mensen mogelijk voor het leven tekenen
Frank van de vijver (1-2-2009 om 20:30)
(1/2) beste mensen ik heb dit (bewust tussen haakjes ongeval) van heel dichtbij mee gemaakt. ik stond te wachten voor het spoor van af de zuid kant (bij de agri) toen het gebeurde. nog geen 5 meter er vandaan. ik heb toen vele mensen geschokt in elkaar zien zaken en zien huilen van verdriet.
S. (1-2-2009 om 18:17)
Jongens, laten we 1 ding vooropstellen. Geen van ons weet waarom het gebeurd is. Geen van ons weet wat er in de jongen omging. Met erover te discussiëren, komt hij dan weer tot leven? Helpen we hiermee de nabestaanden of brengen wij ze er nog meer verdriet mee op dit moment?
Milo (1-2-2009 om 15:42)
Ooit meegemaakt (31-1-2009 om 19:24 uur) Nee ik weet zeker niet wat in hem omging, maar daarom hoef ik er toch nog geen begrip voor te hebben ? Heb jij al eens aan de andere kant gestaan, dwz in de schoenen van een machinist of conducteur ?
Cookie-instellingen beheren