Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Treinverkeer plat door aanrijding

Toegevoegd: 29-01-2009, 10.26 uur
Treinverkeer plat door aanrijding
Door: Roland de Jong
GOES - Het treinverkeer tussen Goes en Middelburg heeft donderdagochtend platgelegen wegens een aanrijding met dodelijke afloop.
 
De trein, die het station naderde vanuit de richting van Vlissingen, kwam rond 10.20 uur nabij de Agrimarkt in botsing met het slachtoffer. Het slachtoffer, naar verluid een jonge man, overleed ter plekke aan zijn verwondingen.


Vermoedelijk is er sprake van zelfdoding. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan. De Nederlandse Spoorwegen hebben het treinverkeer na het ongeluk stilgelegd. Tussen Kruiningen-Yerseke en Middelburg reden geen treinen maar bussen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ooit meegemaakt (31-1-2009 om 19:24)
Milo, je hebt nog veel te leren. Hij was een mens dat in zeer hoge nood verkeerde. Het kan best eens zo zijn dat hij dit zelf uiteindelijk ook niet wilde, maar ook jij weet niet wat er in hem omging of dat hij misschien wel stemmen had of zoiets........Lieve familie en vrienden véél véél sterkte!!!
Milo (31-1-2009 om 17:05)
Ik kan er geen begrip en respect voor op brengen. Je belast de ander met een enorm trauma. T zal wel dat je op dat moment niet na denkt over de gevolgen, maar ik vind het onmenselijk om een ander zoiets aan te doen.
Ikkuh (31-1-2009 om 17:00)
Vreemd dat er in de PZC, Walcherse editie het bericht staat dat er vermoedelijk een jonge vrouw is omgekomen. Terwijl dezelfde ochtend in De Bevelandse editie staat dat het een man betreft. Veel sterkte aan de machinist en de omstanders die dit zagen gebeuren.
Collega (31-1-2009 om 15:14)
Ik heb je leren kennen als een stille man, die graag wat alleen zat te werken. Je eigen muziek via je MP3 speler. Maar dit had ik nooit dur- ven denken. Voor de hulpverleners, machinist en nabestaanden: héél véél sterkte. M. ik hoop dat je de rust hebt gevonden die je zocht. Rust zacht!!
Benlean (30-1-2009 om 21:30)
Laatste vervolg)Ook hierbij spreek ik weer uit ervaring! Je kunt dit pas begrijpen als je het zelf hebt meegemaakt! Ik hoop dat jullie het niet zullen meemaken, maar ik hoop ook dat jullie wel begrip op willen brengen!!! Sterkte en kracht voor de nabestaanden!
Benlean (30-1-2009 om 21:28)
(vervolg)En ik spreek uit ervaring helaas dat je soms niet verder kunt denken dan: ik wil dood! Ook niet aan de mensen die erbij betrokken zouden kunnen zijn of je nabestaanden! Dus denk na voordat je wat zegt! Hier help je de nabestaanden namelijk ook niet mee!
Cookie-instellingen beheren