Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Voetganger omgekomen bij ongeval

Toegevoegd: 30-01-2009, 18.45 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
COLIJNSPLAAT - Bij een verkeersongeval op de Eerste Deltaweg ter hoogte van Colijnsplaat is vrijdagavond en 22-jarige vrouw uit Vlissingen om het leven gekomen.

Rond kwart over zes is de vrouw uit een streekbus gestapt en stak daarna de weg over. Een 44-jarige automobiliste uit het Zuid-Hollandse Berkenwoude was door groen licht de weg opgereden. Ze kon de voetgangster niet meer ontwijken.

Ondanks de inzet van de hulpdiensten is de vrouw ter plaatse aan haar verwondingen overleden. De politie heeft een uitgebreid sporenonderzoek gehouden. Tijdens het onderzoek was de Zeelandbrug in beide richtingen afgesloten voor al het verkeer.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Billie (29-4-2010 om 14:21)
@ marjoke: wat ben jij een erg achtelijk iemand om zoiets te vragen zeg! dat was mijn beste vriendin die daar is overleden en jij vraagt om een mobiel schaam je zeg!
Nirah (18-2-2009 om 15:54)
@ Marjoke: Is dit nu een geheel gepaste reactie op dit nieuws? Als je het mij vraagt, niet echt. Er is hier een jonge dame(klasgenoot van me) overleden en dan vind ik de vraag of iemand een tel heeft gevonden een beetje overbodig op dit nieuws.
Marjoke (6-2-2009 om 18:39)
Misschien een rare vraag bij dit bericht: het ongeluk is gebeurd om 18.15, een uur eerder is mijn dochter daar op de bus gestapt richting Goes en is zij haar mobiel verloren. Heeft iemand die gevonden? Dan kan ik ook t.o. de politie uitsluiten die mobiel niets met het ongeval heeft te maken. Dank
Nickey (3-2-2009 om 19:29)
N.I.M. ik wens jou en je familie heel veel sterkte toe.Wie er ook fout is doet er niet toe,jij bent je zussie kwijt.Nogmaals heel veel sterkte.
N.I.M (3-2-2009 om 15:45)
Namensmijn families wel ik allmaal bedanken 4de fijne reactie.de voetganger was mijn zusje,bsetuerders moeten heel goed opleten voet gangers ook ik geef niemand de schuld er is geen mens in deze werold gaat mijn zusje terug brengen.leven is kort we moeten alkaar vergeven en alkaar niet vergeten.
Marjoke (2-2-2009 om 21:57)
In en in triest dit gebeuren. Wat ontzettend is dit !!! En dan te bedenken dat het meisje netjes ACHTER de bus is overgestoken, zoals altijd is aangeleerd. Daardoor denk ik niet de oversteekplaats gezien, hoe luguber....
Cookie-instellingen beheren