Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Voetganger omgekomen bij ongeval

Toegevoegd: 30-01-2009, 18.45 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
COLIJNSPLAAT - Bij een verkeersongeval op de Eerste Deltaweg ter hoogte van Colijnsplaat is vrijdagavond en 22-jarige vrouw uit Vlissingen om het leven gekomen.


Rond kwart over zes is de vrouw uit een streekbus gestapt en stak daarna de weg over. Een 44-jarige automobiliste uit het Zuid-Hollandse Berkenwoude was door groen licht de weg opgereden. Ze kon de voetgangster niet meer ontwijken.

Ondanks de inzet van de hulpdiensten is de vrouw ter plaatse aan haar verwondingen overleden. De politie heeft een uitgebreid sporenonderzoek gehouden. Tijdens het onderzoek was de Zeelandbrug in beide richtingen afgesloten voor al het verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (31-1-2009 om 19:00)
Waarom toch altijd overheid dit overheid dat..? Als iedereen er nou eens wat minder van uit gaat dat een ander wel voor ze oplet, dan zou er heel wat minder gebeuren. Links, rechts, links kijken en de vrouw zou nog leven. Verder natuurlijk niet minder triest, sterkte voor de betrokkenen!
- (31-1-2009 om 18:40)
Er is niet voor niets een stoplicht geplaatst voor het grote aantal ongelukken wat er gebeurde. Ik rij er dagelijks langs met de bus. Er zijn genoeg mensen die niet de ''tijd'' hebben om op het groene licht te wachten. Het is wachten op het volgende slachttoffer als men zich niet aan de regels houd
R.de Bokx (31-1-2009 om 13:31)
De beste oplossing is een voetgangers tunnel!!!!
Ooggetuige (31-1-2009 om 11:46)
Voor de duidelijkheid het meisje is niet over het zebra pad maar agter het bushokje zo de weg over gestoken.. het is vreselijk wat er gebeurd is maar niet gelijk van die domme reacties over veiligheid, want als je aan de regels houd was dit niet gebeurd
Roos (31-1-2009 om 11:23)
Sterkte voor de nabestaanden, maar ook voor de chauffeur. De kruising is wel veiliger geworden door de stoplichten, maar dan moet men zich wel aan de regels houden. Zelf kom ik er dagelijks en zie dat er nog veel voetgangers door het rode licht lopen.
Richart (31-1-2009 om 11:03)
Jammer maar het ligt wel aan twee kanten voetganger moest wat beter uitkyken maar de auto moest ook beter gewaarschuwt worden dat daar een bushalte is weer een onschuldige aan ze einde gekomen
Cookie-instellingen beheren