Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Man gewond bij steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 31-01-2009, 11.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij een steekpartij in de binnenstad van Vlissingen is in de nacht van donderdag op vrijdag een 21-jarige man uit Vlissingen gewond geraakt.


Rond kwart voor twee kreeg het slachtoffer in de buurt van de Scheldestraat en de Kasteelstraat ruzie met een 27-jarige plaatsgenoot. De ruzie eindigde in een steekpartij. De Vlissinger is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen. Na behandeling mocht hij het ziekenhuis verlaten.

De vermoedelijke 27-jarige dader is dezelfde nacht nog aangehouden door de politie en zit nog vast. De twee mannen zijn bekenden van elkaar. Het onderzoek naar de steekpartij is nog niet afgerond en de politie is op zoek naar getuigen van het voorval.

Zij worden verzocht zich te melden op telefoonnummer 0900-8844 of op het politiebureau in Vlissingen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (31-1-2009 om 20:09)
Tja dat snap ik ook niet! Wel jammer van die leuke buurt daar! die gaat de laatste paar jaar echt achter uit! ben blij dat ik verhuisd ben. Hoop dat het nog ooit goed gaat komen met deze samenleving?
Bloem (31-1-2009 om 16:31)
Waarom moeten mensen elkaar gelijk steken en schieten..doe elkaar gewoon dan afrossen of ga ingesprek maar iemand invalide maken voor de rest van je leven dat kan enmag tog ook weer niet
Cookie-instellingen beheren