Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbrekers betrapt door bewoner

Toegevoegd: 31-01-2009, 16.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
WESTDORPE - De politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar een woninginbraak die vrijdagavond plaatsvond aan de Schuttersweide in Westdorpe.


Rond tien over half acht kwam een echtpaar en hun twee kinderen van de woning aan de Schuttersweide thuis. Toen de mannelijke bewoner naar de deur liep kwamen er drie personen zijn woning uitgerend.

De man rende er direct achteraan en kon een van de inbrekers vastgrijpen. Deze sloeg de bewoner meerdere malen waardoor deze viel en de inbreker los moest laten.



Met een politiehond is op de mogelijke vluchtroute nog gezocht naar de drie personen. Uit de woning zijn sieraden en een laptop met onbekende waarde weggenomen. De toegang tot de woning was geforceerd.

Ook in een woning aan de Brahmslaan in Vlissingen en de Mostaertstraat in Hulst is vrijdag ingebroken.

In Vlissingen werd tussen zeg uur en half twaalf de gehele woning doorzocht. Er is antiek met een totale waarde van enkele honderden euro's weggenomen. Inbrekers hebben de deur opengebroken, het totale schadebedrag is onbekend.

In Hulst werd vrijdagmiddag tussen kwart over vier en vrijdagavond elf uur ingebroken. Uit de woning zijn enkele euro's aan kleingeld, fotoapparatuur en een mobiele telefoon met onbekende waarde weggenomen. De inbrekers hebben een raam opengebroken om binnen te komen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
007 (1-2-2009 om 09:46)
Word het net eens tijd voor burgerwachten
Jeroen (1-2-2009 om 09:35)
Oppassen dat je niet aangeklaagd word door de inbreker omdat je hem hebt aangepakt, voor je het weet zit je op het buro. Veel zwaardere straffen hanteren
Bloem (1-2-2009 om 08:05)
Raar he als iemand jou huis komt leegstelen en kapot maakt danmag het allemaal en als je die persoon klappen geeft omdat hij jou hardgewkrte spul meeneemt voor zijn dope gebruik dan mag het wel rare justie en politie
Jos (31-1-2009 om 20:22)
Dan is er nu toch wel een signalement? En dit signalement dan zo snel mogelijk vrijgeven. Dan kan iedereen er naar uitkijken. Of mogen ze de daders hun privacy weer niet schaden?
Niet werken (31-1-2009 om 20:18)
Niet werken, maar andermans spullen jatten waar een ander voor gewerkt heeft. Of dat laf is zeg.
Roy (31-1-2009 om 19:55)
Gaat lekker de laatste tijd, jammer dat de man de klappen moest opvangen. Anderszijds als de man zelf klappen had uitgedeeld dan was de inbreker waarschijnlijk toch weer onschuldig en krijgt de man straf wegens mishandeling. Waar ben je op den duur beter mee...
Cookie-instellingen beheren