Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (13) van fiets getrapt in sGravenpolder

Toegevoegd: 03-02-2009, 22.46 uur
Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - In 's-Gravenpolder is dinsdag een 13-jarig meisje door een groepje jongens van haar fiets geschopt.


Het meisje, afkomstig uit de gemeente Borsele, werd rond 16.00 uur nabij het dorp door vijf onbekende jongens van haar fiets getrapt. De scholiere viel, maar liep geen letsel op.

De fiets van het meisje raakte wel beschadigd. Van de jongens ontbreekt ieder spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Opa vervolg (5-2-2009 om 00:53)
Vervolg Speelt al sinds begin van het schooljaar Iedereen bedankt voor zijn hartverwarmende en meelevende reacties, heeft ons goed gedaan.
Opa (5-2-2009 om 00:45)
Ben de opa van dit meisje Heb haar gisteren met kapotte fiets opgehaald , iedereen overstuur. Ongelooflijk dat dit zomaar kan. Brut geweld tegen een weerloze. Ben al verschillende keren op gepaste afstand in alle vroegte achter haar aangereden naar Goes om daders te betrappen. Zie vervolg.
Ria (4-2-2009 om 20:05)
Sterkte meisje! ligt aan opvoeding?hoeft niet, wij hebben ook 1 zwart schaap in de familie! geef die 5 stoere binken als ouders een ouderwets pak rammel en laat ze één voor één excuus gaan aanbieden!
Ron (4-2-2009 om 19:37)
Klinkt raar maar alleen haar fiets kapot hoe vaak gebeurd het niet dat dit soort tuig nog 1stapje verder gaat. gewoon her op voeden dat tuig en de ouders ook. als ik zoiets deed vroeger dat wist die ouwe wel raad met je. sterkte meid.
Jhon (4-2-2009 om 17:21)
De politie zou eens wat meer moeten letten op dit soort dingen. Ik ken ook diverse kinderen/jongeren die op dit fietspad worden gepest,tegengehouden worden, uitgescholden worden enz. Je moet wel erg diep gezonken zijn wil je zonder enige reden een meisje van 13 van haar fiets schoppen.
Ano (4-2-2009 om 15:59)
Dit zouden ze bij mij moeten proberen, maar dat doen ze niet!! pakken ze maar een meisje wat daar alleen fietst. Kan me hier erg kwaad om maken!!
Cookie-instellingen beheren