Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (13) van fiets getrapt in sGravenpolder

Toegevoegd: 03-02-2009, 22.46 uur
Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - In 's-Gravenpolder is dinsdag een 13-jarig meisje door een groepje jongens van haar fiets geschopt.


Het meisje, afkomstig uit de gemeente Borsele, werd rond 16.00 uur nabij het dorp door vijf onbekende jongens van haar fiets getrapt. De scholiere viel, maar liep geen letsel op.

De fiets van het meisje raakte wel beschadigd. Van de jongens ontbreekt ieder spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pieter (4-2-2009 om 15:52)
@ Joop , Mensenkennis genoeg , de zwakste is de verliezer. Hopenlijk komen die "brave"jongens" iemand / iets tegen wat hun stopt (voorgoed)
Pieter (4-2-2009 om 15:46)
Een half jaartje terug is mijn vrouw en dochterjes van 7 en 3 jr geterroriseerd op het fietspad van Goes nr 'sGravenpolder , mijn oudste dochter rijd de groep voorbij en mijn vrouw wordt tegengehouden met dochter van 3 achterop. een half jaar lang is mijn vrouw noodgedwongen met de auto gegaan.
Cw (4-2-2009 om 15:40)
Meisje: sterkte! Hopelijk heb je een duidelijk signalement zodat ze alsnog kunnen worden opgepakt.
Joop (4-2-2009 om 15:36)
Tja , dit is de realiteit als je jong bent kinderen vechten en pesten nu eenmaal volwassenen voeren oorlog en bedriegen wel valt me op dat veel mensen geen zelfmens-kennis genoeg hebben en nog steeds geloven in het paradijs op aarde waar alles pais en vree is
Chelsea (4-2-2009 om 14:59)
Arm kind, je bent al zo onzeker op die leeftijd.. dit kan ze er vast niet bij gebruiken.. Wat denken die jongens, de lol kan ik er niet van in zien.. zo kortzichtig en dom dat ze geeneens een LEUK grapje kunnen verzinnen
Marlissa (4-2-2009 om 13:09)
Verschrikkelijk zo iets doe je toch niet?! Dat de jeugd van tegenwoordig dat al durft! Vroeger was het nooit zo! Maar ik wens het meisje en de ouders veel sterkte toe!.
Cookie-instellingen beheren