Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw tijdens pinnen overvallen door man met wapen

Toegevoegd: 15-02-2009, 17.22 uur
Door: Roland de Jong
KRUININGEN - De politie heeft zaterdag een man opgepakt die even daarvoor een vrouw met een wapen bedreigde om haar honderden euro's te laten pinnen.


De vrouw, 38 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Reimerswaal, stond rond 17.30 uur te pinnen bij een geldautomaat op de Markt in Kruiningen. Plotseling kwam de man achter haar staan. Hij toonde een wapen en gebood de vrouw honderden euro's te pinnen.

De vrouw weigerde en raakte met de man in gevecht. Na enige tijd liep de man naar de geldautomaat, gritste het geld weg dat de vrouw al had gepind en rende weg. De verdachte kon echter kort daarop worden aangehouden. Enkele minuten na de bedreiging wist de politie hem aan te houden op de Langeviele.

De dader, een 25-jarige man uit Goes, is in verzekering gesteld. Een politiehond heeft het wapen gevonden. Het wapen is hierna veilig gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De Groot (16-2-2009 om 22:00)
Onder bedreiging van een mes of vuurwapen zou ik toch mijn geld maar netjes afgeven.. Ben heel wat liever 500 euro lichter dan een mes of een kogel in mijn lijf... Dus niet echt heel slim om tegen te stribbelen. Vaak gaat het om drugverslaafden en die doen niet moeilijk om grof geweld te gebruiken
Kruin (15-2-2009 om 21:27)
Ik heb van ooggetuigen begrepen dat deze man "staande" is gehouden door een inwoner uit Kruiningen. Jammer dat dit niet in het bericht wordt vermeld. Hierna kon de politie (ze waren er binnen enkele minuten) de dader inrekenen. Anders had het wellicht wat meer tijd gekost.
Advertentieblad (15-2-2009 om 20:20)
Zet deze man met foto en adres in het advertentieblad, dan ga ik hem wel een keertje opzoeken. Deze man is nl. zwaar ziek, en heeft last van hersenvretertjes. Pak mij dan bij de pin, en geen vrouw of geen 87 jarige man.
Ro (15-2-2009 om 19:30)
Zijn er ook nog mensen die op een reguliere manier an hun geld komen??? Zijn het geen overvallen op bejaarden dan beroven we toch lekker een vrouw... als het maar zwakker is dan ik!!! Wat een fijne wereld leven we toch in.
Jacq (15-2-2009 om 19:27)
Zo zie je maar weer je bent nergens meer veilig. zelfs in een dorp als kruiningen niet.waar gaat dat naar toe in de toekomst??? en het ergste is... ze worden gewoon niet aangepakt. zou zeggen regering grijp in voor het echt uit de hand loopt, als het al niet te laat is.
Jan (15-2-2009 om 19:25)
Zijn foto, naam en adres in de krant en op internet zetten, misschien helpt dat een beetje.In Frankrijk bijvoorbeel doen ze daar niet zo moeilijk over.
Cookie-instellingen beheren