Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 27 km

Loslopende hond bijt postbode in Koudekerke

Toegevoegd: 15-02-2009, 17.27 uur
Door: Roland de Jong
KOUDEKERKE - Op het Lange Weegje in Koudekerke is zaterdagmiddag een vrouw gewond geraakt toen ze werd gebeten door een loslopende hond.


De vrouw, een 45-jarige Vlissingse, was rond 16.00 uur bezig met het bezorgen van post toen ze plotseling in haar bovenbeen werd gebeten door de hond, die losliep bij een huis in de omgeving waar ze de post wilde bezorgen.

Omdat de postbode de hond wilde ontwijken door van hem weg te draaien heeft zij een pijnlijke heup overgehouden aan het incident. Het is bij de politie overigens niet bekend welk ras de hond heeft.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (16-2-2009 om 16:24)
Het ras speelt gewoon geen rol,klaar! geen één hond mag los lopen door een woonwijk. Deze hond verdiend een betere eigenaar, die hem gewoon aangelijnd uitlaat en hem vertrouwen geeft. Jammer dat mensen hun hond zo verpesten. Hem straks weer sociaal maken is een stuk moeilijker dan hem zo verpesten
Kathy (16-2-2009 om 14:41)
Deze hond loopt regelmatig los in het dorp, ben hem/haar regelmatig tegen gekomen, vertoonde ook een agressief gedrag. Maar dat kan ook niet anders als je baasjes op het werk of school zitten. De hond kan er NIETS aandoen, als er niemand thuis is.
Rik (16-2-2009 om 09:42)
Je kunt wel zeggen dat het niet de schuld is van de hond. maar het ras speelt zeker een rol. De hond is waarschijnlijk ook slecht opgevoed. Als zo'n hond niet meer te helpen is verdient deze voor zijn eigen veiligheid en die van de omgeving een inslaap spuitje. De baas een geld boete.
Regina (16-2-2009 om 09:01)
De hond kan er niets aan doen, hij/zij verdedigt zijn of haar terrein. Het ras is nu ook even niet relevant. De baas is verantwoordelijk!! Als je van je hond weet dat hij gauw bijt houdt hem/haar dan aangelijnd al is het op je eigen terrein, er lopen ook folderbezorgers en kinderen rond???
Jojo (16-2-2009 om 08:49)
Mensen kijk goed uit in deze buurt. geef je oren en ogen de kost . Zo,n hond moet aan de lijn en anders moet de politcie er wat aan doen . Het is niet normaal als je weet dat je hond dat doet dan je het dier los laat lopen de eigennaar moet hier een flinke boete voor krijgen. heel veel sterkte
MEL (16-2-2009 om 05:46)
OVeral kom je wel eens een hond tegen die los loopt. de meeste gemeenten hanteren de regel dat een hond niet los mag lopen op de openbare weg. Geen enkele hond is te vertrouwen, maar de controle erop is niets. Zelfs al wordt het gemeld, vooral post- en reclamebezorgers hebben hier veel last van.
Cookie-instellingen beheren