Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Loslopende hond bijt postbode in Koudekerke

Toegevoegd: 15-02-2009, 17.27 uur
Door: Roland de Jong
KOUDEKERKE - Op het Lange Weegje in Koudekerke is zaterdagmiddag een vrouw gewond geraakt toen ze werd gebeten door een loslopende hond.


De vrouw, een 45-jarige Vlissingse, was rond 16.00 uur bezig met het bezorgen van post toen ze plotseling in haar bovenbeen werd gebeten door de hond, die losliep bij een huis in de omgeving waar ze de post wilde bezorgen.

Omdat de postbode de hond wilde ontwijken door van hem weg te draaien heeft zij een pijnlijke heup overgehouden aan het incident. Het is bij de politie overigens niet bekend welk ras de hond heeft.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Esther (15-2-2009 om 18:42)
Ja precies het ras doet er niet toe, of zoeken ze weer een zondebok.
Erik (15-2-2009 om 18:41)
Dat zijn vervelende ervaringen die postbezorgers mee kunnen maken. Mij is het ook gebeurd. 2 X zelfs door dezelfde hond. Dat beest liep ook los in de omgeving van z'n thuis. )Vlakbij de omgeving waar deze vrouw is gebeten, J.v.Beijerenweg). 1ste keer eigenaar aangesproken. 2e keer aangifte gedaan.
Joost (15-2-2009 om 17:50)
Het ras van deze hond is toch niet relevant. Elke hond verdedigd zijn territorium en bezoekers vooral ook postbodes dienen beschermd te worden. Dus de honden moeten geen kans krijgen om hun natuurlijke drang te volgen.
Cookie-instellingen beheren