Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
39 files van totaal 153 km

Vrachtwagen met asfalt gekanteld in Oosterland

Toegevoegd: 18-02-2009, 15.52 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
OOSTERLAND - Op de Provincialeweg (N59) bij Oosterland is woensdagmiddag een vrachtwagen met heet asfalt gekanteld.
 
De truck kantelde door nog onbekende oorzaak aan het begin van de middag. De chauffeur raakte niet gewond. Wel ontstond er een flinke bende op het wegdek: het asfalt liep op zowel de hoofd- als de parallelrijbaan.
 
Rijkswaterstaat heeft een graafmachine ingezet om het asfalt weer van het wegdek te halen. Bergingsbedrijf Kuzee is ingezet om de truck weer overeind te zetten. Hoe groot de schade precies is, is nog niet bekend. Het verkeer wordt omgeleid.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bertje (18-2-2009 om 18:33)
gekanteld op de N59 toen hij moest uitwijken voor een tegemoet komende personenauto. Omdat de personenauto op de verkeerde weghelft kwam wilde de chauffeur van de vrachtwagen uitwijken naar het fietspad. Toen hij zag dat daar fietser reden stuurde hij weer terug naar de weg waardoor hij kantelde.
Cookie-instellingen beheren