Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeeuws bedrijf stapt in noodpakketten

Toegevoegd: 20-02-2009, 16.25 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Het bedrijf Medisol BV uit Vlissingen verkoopt sinds deze week de officiële noodpakketten via diverse webwinkels.


Het ministerie van Binnenlandse zaken is al geruime tijd bezig met een campagne die het noodpakket onder de aandacht brengt. In het noodpakket zit onder meer watervaste lucifers, kaarsen, eerste hulp set, waarschuwingsfluitje, opwindbare radio/zaklamp/telefoonlader en desinfecterende handreinigingsgel.

Minister Guusje ter Horst (Binnenlandse Zaken) wil graag dat mensen een noodpakket kopen en zo beter zijn voorbereid in geval van een calamiteit zoals stroomstoringen of dijkdoorbraken.



Zie ook:
http://www.denkvooruitnoodpakket.nl/


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anita (20-2-2009 om 23:28)
Idd die noodpakketten moeten gratis
Joost (20-2-2009 om 17:51)
Als Guusje die noodpakketten zo belangrijk vindt, waarom stelt ze die dan niet gratis ter beschikking van o.a. Zeeuws Vlamingen.
Cookie-instellingen beheren