Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 112 km

Gewonde bij grote brand in loods Krabbendijke

Toegevoegd: 25-02-2009, 05.13 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Een grote brand heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een loods in Krabbendijke grotendeels in de as gelegd. Eén persoon raakte gewond.
 
Door nog onbekende oorzaak ontstond rond 02.55 uur brand in de loods aan de Zuidweg. Al snel sloegen de vlammen uit het pand en begaven enkele buitenwanden het. De brandweer zette diverse ploegen uit de omgeving in om het vuur te blussen.
 
Eén persoon raakte gewond. Het slachtoffer werd ter plekke behandeld door het team van een toegesnelde ambulance. Over de aard en de ernst van het letsel van de gewonde is niets bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kz (26-2-2009 om 18:56)
Ard ik hoop voor je dat het allemaal goed komt het is toch je bedrijfje echt zonde moet je weer helemaal op nieuw beginen succes
Ronald en anneleen slabbekoorn (26-2-2009 om 13:16)
Ard, we wensen je heel veel sterkte toe!!
Pd (25-2-2009 om 18:45)
Sterkte ard veel succes en sterkte
Cookie-instellingen beheren