Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

64 Kilometer te hard bij lasercontrole

Toegevoegd: 03-03-2009, 22.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
IJZENDIJKE - Tijdens een lasercontrole op de Watervlietseweg bij IJzendijke is dinsdagmiddag een 38-jarige automobiliste uit het Belgische Beveren staande gehouden.

De vrouw passeerde de laser met een gecorrigeerde snelheid van 144 km terwijl ter plaatse 80 km is toegestaan.

Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Das veel te snel (4-3-2009 om 21:33)
Wat heeft verkeerscontrole te maken met de crisis? Dergelijke opmerkingen getuigen niet echt van intellegentie. En Matthijs, je hebt het over echte criminaliteit. 150 rijden waar je maar 80 mag. DAT IS crimineel gedrag! En het dient blijvend gecontroleerd en zwaar bestraft te worden.
Ook wel eens stout geweest (4-3-2009 om 19:43)
Wie zo hard rijdt heeft lak aan regels en doet gegarandeerd vaak zoiets. Het is gevaarlijk weggedrag en er vallen slachtoffers door. Het gaat hier dus om verkeerscriminaliteit en daar is zo een agent speciaal voor neergezet. Prima actie, dat ze er nog maar meer mogen pakken.
Master Jedi (4-3-2009 om 18:49)
Als je voor 144 op de bon gaat dan is daar al 5km correctie vanaf EN een km-teller wijkt wat af dus mevrouw reed op haar teller dik 150km/u waar je dus 80km/u mag. Wie niet snapt dat dergelijke acties volstrekt asociaal, ontoelaatbaar en levensgevaarlijk zijn, is echt geen rijbewijs waardig.
Matthijs (4-3-2009 om 16:11)
Het is overduidelijk dat de 'crisis' misbruikt word om de staatskas te spekken, terwijl er belangrijkere dingen te doen zijn. 80% v/d verkeerspolitie overbrengen naar andere afdelingen zodat er eens iets aan echte criminaliteit gedaan kan worden. Alleen word de politie al bang bij die gedachte.
Ja (4-3-2009 om 14:38)
Er is nog steeds verschil tussen verkeerspolitie(die op de wegen controleert) en recherche(die uitzoekt wie verantwoordelijk is voor inbraken e d)
Souburger (4-3-2009 om 14:04)
Robert:dit gaat niet over inbraken,maar over een kleuter die als een kleuter behandeld wil worden,iemand die zo idioot hard rijd,verdiend gewoon geen rijbewijs en geen auto .
Cookie-instellingen beheren