Weerbericht:
Bewolkt, in het noordoosten enkele opklaringen. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 66 km

Aanhoudingen na inbraak Westdorpe

Toegevoegd: 06-03-2009, 23.41 uur
Door: Roland de Jong
WESTDORPE - Afgelopen week zijn, in verband met een woninginbraak die zaterdag 14 februari aan de Witte Leeuw in Westdorpe plaatsvond, die verdachten aangehouden.


Het gaat om twee 17-jarige jongens en een 19-jarige man, allen uit Terneuzen. In de woning van één van de verdachten is de tv, die bij de woninginbraak in Westdorpe werd weggenomen aangetroffen.

Volgende week zal er nog een vierde verdachte worden aangehouden. Het viertal wordt tevens verdacht van diefstal van een bromfiets. De politie is nog met de zaak bezig.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sander (7-3-2009 om 11:44)
130 uur schoffelen en ze gaan weer om inbraak ronde ... druppel op een gloeiende plaat dit. Mischien beter hakkie takkie weg handje
Yvonne (7-3-2009 om 08:42)
Compliment voor de politie!
Cookie-instellingen beheren