Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 183 km

Koninklijk bezoek in Middelburg

Toegevoegd: 06-03-2009, 14.55 uur
Koninklijk bezoek in Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Prinses Maxima en prins Willem Alexander hebben vrijdag een bezoek gebracht aan Middelburg. Ze waren aanwezig bij de afsluiting van het internationale pooljaar.
 
Het pooljaar stimuleert internationaal gecoördineerd wetenschappelijk onderzoek en culturele projecten. Het zogeheten IPY is moet een breder publiek bewust maken van het belang van de poolgebieden voor de samenleving. Ook kennisoverdacht stond centraal tijdens het pooljaar, dat op 8 maart 2007 van start ging.


Het prinselijk paar bezocht begin februari zelf Antartica.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Mascleta (8-3-2009 om 23:18)
Mascleta, vind je dan echt dat die ouwe rimpeldoos uit de UK zoveel uitstraling heeft? Koninginnehuis is nergens goed voor. Ze fuiven het hele jaar, met de ene vakantie na de ander. Moet jij maar eens zeggen waarom dit nuttig zou zijn.
Mar (8-3-2009 om 14:25)
Ik sluit me bij mijn voorganger mozes aan! Het lijkt wel of iedereen met de dag chagerijniger wordt en loopt te klagen. Niet dat ik het niet begrijp hoor, dat doe ik zeker wel, maar we kunnen best een beetje positiever zijn met z'n allen!
Verkeersdeelnemer (8-3-2009 om 10:00)
Ik reed vrijdagochtend achter 3 auto's van het koningshuis, vanaf den haag tot aan middelburg. Dat ging met snelheden van 150 over de 2baanswegen langs de kust, inhalen over doorgetrokken strepen enz. Kunnen zij geen boetes krijgen ofzo?
Mascleta (7-3-2009 om 20:16)
Koningshuis afschaffen??? Dan is Balkenende het boegbeeld en uitstraling van Nederland! Leg de USA en de UK eens naast elkaar, de ene met koningshuis en dan ander niet! Laat dat koningshuis maar blijven! Ik ben er TROTS op.
Mozes (7-3-2009 om 19:05)
Ongelofelijk, gebeurd er is iets leuks in deze provincie en dan gaat iedereen massaal zeuren over geldverspilling maar zo'n dag is juist goed voor het toerisme en er hebben weer een hele groep agenten een leuke werkdag dus waarom al die klaagberichten...
Ano (7-3-2009 om 17:00)
@henk! - Die vaderlandsliefde is er nog steeds vandaar ook de opmerkingen;-)
Cookie-instellingen beheren