Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraken bij woningen en bedrijf

Toegevoegd: 04-03-2009, 22.22 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Woensdag is er ingebroken bij twee woningen in Sas van Gent en Vlissingen. Ook bezocht het dievengilde een bedrijf in Hulst.


In de nacht van dinsdag op woensdag werd een bedrijf aan de Nieuwstraat in Hulst bezocht. Er werd een ruit geforceerd waarna een greep werd gedaan in een kassa. De dieven hebben enkele honderden euro's buitgemaakt.

Tussen 12.00 en 19.00 uur werd ingebroken in een woning aan de Baljuwstraat in Sas van Gent. Ook hier werd een ruit vernield om binnen te komen. Uit het pand werd een televisie, een laptop en rookwaar weggenomen. De waarde van de gestolen goederen is onbekend.

In Vlissingen werd tussen 15.00 en 19.00 uur ingebroken in een woning aan de Bonedijkestraat. Hier werd een raam geforceerd. Uit het huis werd computer-, beeld- en geluidsapparatuur ontvreemd. Ook de waarde van deze spullen is niet bekend.

Van de daders ontbreekt ieder spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mmmm (4-3-2009 om 22:25)
Er is de laatste tijd wel opvallend veel ingebroken in zeeland....
Cookie-instellingen beheren