Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gepakt met gestolen kentekenplaten

Toegevoegd: 04-03-2009, 11.55 uur
Door: Anne Goudzwaard
MIDDELBURG - Twee mannen zijn dinsdagavond op de A58 in een auto aangehouden voor het rijden met gestolen kentekenplaten.


Rond 23.45 werden de twee, een 20-jarige man uit Roosendaal en een evenoude Rotterdammer aangehouden. De mannen hadden eerder die avond de kentekenplaat ontvreemd van een auto die stond geparkeerd in Arnemuiden.

De twee waren van plan om te tanken en zonder te betalen weg te rijden. Echter, nog voordat ze een benzinepomp hadden bereikt zette de politie ze aan de kant en konden ze mee naar het politiebureau waar ze werden verhoord.

Tegen de twee word proces verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marinet (4-3-2009 om 19:49)
Prachtig werk geleverd door de zeeuwse politie,dit verdiend een grote pluim,ga zo door en berg dat goed voor jaren achter de tralies.
Elly (4-3-2009 om 19:46)
Goed zo , De straf kan niet hoog genoeg zijn!!!!!!!!!!!
Ria (4-3-2009 om 19:33)
Bij mij hebben ze een paar maanden geleden ook mijn kentekenplaat er af gehaald,en zonder dat je het dan zelf wil,moet je toch betalen voor iets wat een ander doet.Want neem je geen nieuwe kentekenplaat krijg jij de bekeuring,en die zijn niet goedkoop.
Snoop (4-3-2009 om 18:23)
Juist, zo werken alle inbrekers en ramkrakers!!
Natascha (4-3-2009 om 13:56)
Echt waar : hou je er ook rekening mee dat de mensen van wie de kenteken platen echt waren ook aangifte gedaan kunnen hebben of zou jij dat niet gedaan hebben ? maar goed ik zou ze wel een goede straf op leggen ja dat ben ik wel eens met andere schrijvers
Echt waar? (4-3-2009 om 13:11)
Is dat wel zeker dat ze de platen hebben gestolen om gratis te kunnen tanken? geen ramkraak? ze kunnen wel zoveel vertellen
Cookie-instellingen beheren