Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond bij ongeluk op brug

Toegevoegd: 04-03-2009, 22.15 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 24-jarige vrouw is woensdag aan het begin van de avond gewond geraakt bij een aanrijding in Middelburg.

De vrouw, een 24-jarige Middelburgse, reed rond 17.10 uur over de Langevielebinnenburg toen vanaf de Achter de Houttuinen een 22-jarige Middelburgse automobilist naderde. De man sloeg linksaf de brug op en hield daarbij onvoldoende rechts.

Een botsing met de vrouw was het gevolg. De 24-jarige kwam ten val en raakte gewond. Ze is met een ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marije (6-3-2009 om 23:41)
Ja de fietser kwam hard ten val. Ik en mijn zus en idd nog een paar omstanders hebben het zien gebeuren & gelukkig kunnen helpen.ik hoop dat het allemaal goed met haar gaat na omstandigheden. Heel veel sterkte gewenst.
Middelburger (5-3-2009 om 14:15)
Ze kwam ten val is uit het stukje gebleken, dus reed ze op een fiets neem ik aan?
Marina (5-3-2009 om 12:54)
Weer een die niet weet hoe ie een bocht naar links moet nemen. Hoe dikwijls hoor je dat iem. een aanrijding had omdat men niet voldoende rechtsaanhoud. Heb al meegemaakt dat ik een bocht naar links moest en een vrachtauto een fiets aan het inhalen was, in een bocht die niet overzichtelijk was....
Louise (5-3-2009 om 11:36)
Mijn collega en ik zagen het ook gebeuren, wij hebben direct ambulance gebeld en hulp verleend. Slachtoffer maakt het naar omstandigheden goed, wel aantal (nog onbekende) verwondingen.
Eric (4-3-2009 om 23:47)
Ik heb het ongeluk zien gebeuren en hoop dat de jonge dame het goed maakt, ze was even buiten westen en kon zich niet herinneren wat er was gebeurd, gelukkig waren er mensen inclusief de bestuurder die direct wisten wat ze moesten doen en was de politie en ambulance snel ter plaatse
Cookie-instellingen beheren