Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

File op A58 bij Goes door ongeluk

Toegevoegd: 06-03-2009, 15.06 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op de A58 bij Goes is vrijdagmiddag een aanrijding gebeurd. Door het ongeluk is een file ontstaan van enkele kilometers.
 
Door nog onbekende oorzaak begon rond 14.35 uur een busje met daar achter een aanhangwagen te slingeren nabij knooppunt De Poel. Een kraantje dat achterop de aanhanger stond viel daar vanaf. De bestuurder van het busje raakte lichtgewond.


Er was enige tijd een omleidingsroute ingesteld. Verkeer richting Bergen op Zoom werd verzocht de omleidingsroute U19 te volgen. Inmiddels wordt het verkeer over de vluchtstrook geleid. Er stond rond 15.20 uur nog twee van de drie kilometer file.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (7-3-2009 om 16:52)
Tja, de werkgever (bouwsector) komt in de problemen en dan gaan ze allerlei onrealistische dingen eisen van hun werknemers onder pressie van ontslag. En daar krijg je ongelukken van. Dit keer loopt het nog goed af...........
Frans (7-3-2009 om 16:01)
Iwan heeft voor het grootste deel gelijk. Veel busjes rijden als idioten, zitten vaak vol met personeel en lading, en sturen dus moeilijker. Ik stond zelf gisteren in deze file en werd even daarvoor nog ingehaald door enkele van deze figuren (busjes dus) terwijl ik toch echt de maximumsnelheid reed
Pietje precies (7-3-2009 om 13:42)
Met een aanhanger mag je maar 80 ter aanvulling
Zoop (7-3-2009 om 10:55)
Meer politie dus, aanpakken al die onzin.
Ik (6-3-2009 om 23:42)
Ik kwam de betreffende combinatie bij het Sloe al tegen een kleine 10 minuten daarvoor en toen ging het al bijna fout. Hij kon hem nog net houden toen hij begon te slingeren. Ik kan niet begrijpen dat hij zo ontverantwoordelijk is en toch is doorgereden!!
Sheba (6-3-2009 om 22:35)
Wat een hokjes geest ..ook uw "bestelbus"wat hebben leaserijders nu weer verkeerd gedaan..rijden zelf lease en houden ons gewoon aan de snelheid...en is het al niet erg genoeg dat er een ongeluk gebeurd..iedereen staat gelijk maar met zijn oordeel klaar...ik hoop dat het met de bestuurder goed gaat
Cookie-instellingen beheren