Weerbericht:
Van het noorden uit zonnig en droog
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Gehuurde auto niet teruggebracht

Toegevoegd: 06-03-2009, 23.48 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een bedrijf is vrijdag 27 februari een bestelauto gehuurd maar niet meer teruggebracht. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt.


De auto werd op de bewuste dag door een onbekende vrouw gehuurd bij het bedrijf aan het Klein Frankrijk. Voordat de auto door de vrouw werd opgehaald werd het bedrijf over de verhuur telefonisch benaderd door een man.

Bij het meegeven van de auto werd een kopie van de vrouw haar rijbewijs gemaakt en haar adres, wat ze mondeling doorgaf, genoteerd.Op 3 maart zou de auto worden teruggebracht naar het bedrijf. Dat is tot nu toe echter niet. De vrouw en de man die telefonisch contact had gehad met het bedrijf, zijn beiden niet meer telefonisch bereikbaar en het adres wat de vrouw had doorgegeven blijkt niet te bestaan.

De verduisterde bestelauto is een witte Opel, type Movano met het kenteken 29-BZ-BJ. De waarde van de auto is onbekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
KLeintJe (7-3-2009 om 16:34)
Zoiets was toch ook in opsporing verzocht???!!
Pippa (7-3-2009 om 11:56)
Schandalig,we moeten al zoveel borg staan,laten ze de papieren beter controleren.en de mensen screenen dat kan toch? Er is altijd gajes wat kans ziet te stelen je kunt nog niet eens een lege melkfles buiten zetten! beter opletten dus!!
Sander (7-3-2009 om 11:42)
Sommige zijn wel heel makkelijk met het afgeven van spullen in de verhuur, en in deze tijd weet je dat de diefstal schrikbarend zal stijgen zeker met die belachelijk open grensen de grootste blunder ooit met al dat gespuis uit afrika en oost europa. Tipje installeer gps tracers in je wagenpark !!
Frans 1 (7-3-2009 om 09:35)
Niet nieuw.De auto zal wil terug te vinden zijn in Afrika of in een voormalig oostblok-land.Aangeboden documenten moet men via bevoegde instantie's,zoals RWD of gemeente op echtheid laten controleren.
Cookie-instellingen beheren