Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Zeeland is nieuwssite rijker: Zeeuwseregio.nl

Toegevoegd: 11-03-2009, 11.35 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Vanaf vandaag is Zeeland een nieuw nieuwsmedium rijker. Zeeuwseregio.nl (www.zeeuwseregio.nl) gaat de Zeeuwen vanaf nu dagelijks voorzien van Zeeuws-, lifestyle- en zakelijk nieuws. Verder kan men op de site ook een zeer complete agenda met evenementen, cursussen, open dagen en tal van andere activiteiten vinden.

Met name door avond- en weekendupdates en het continu toevoegen van foto- en videomateriaal denken de beheerders een goed alternatief, of in ieder geval een goede aanvulling te bieden op de gevestigd Zeeuwse media. “Natuurlijk is het hoofddoel om mensen een totaalproduct te kunnen bieden”, aldus de makers.
Het opzetten van een site als deze gaat natuurlijk niet van de ene op de andere dag. In de afgelopen maanden is hard gewerkt om het idee voor deze website, dat overigens al veel eerder ontstond, te verwezenlijken. De website is opgezet door de beheerders van HVZeeland.nl; Manfred Berrevoets en Roland de Jong. Zij hebben sinds 2006 samen het bedrijf Provicom Multimediadiensten.

Mede aan de hand van de ervaringen met www.hvzeeland.nl, welke maandelijks ruim 3,5 miljoen paginaweergaves genereert, is de nieuwe website tot stand gekomen. Zeeuwseregio.nl lijkt dan qua uiterlijk ook op die van 'succesformule' HVZeeland.nl. Ook op Zeeuwseregio.nl zal interactie met bezoekers erg belangrijk zijn. “Dat begint natuurlijk al bij het insturen van nieuws- en agendaberichten, maar mensen kunnen ons ook hun eigen nieuwsfoto's en -video's toezenden. Natuurlijk kan er ook op alle berichten worden gereageerd”, aldus Roland de Jong, hoofdredacteur van de website.

Altijd up-to-date
Als enige Zeeuwse nieuwssite biedt Zeeuwseregio.nl mogelijkheid om het laatste nieuws eenvoudig en snel op een mobiele telefoon of PDA te tonen. Hiervoor is een speciale website gebouwd, welke te vinden is via http://www.zeeuwseregio.nl/pda/. Verder is er ook een RSS-feed beschikbaar zodat mensen ook via hun computer direct de laatste nieuwtjes kunnen lezen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (11-3-2009 om 17:32)
Ik ben benieuwd of ze daar ook op zulke "objectieve" manier het nieuws gaan brengen.
Cor van Leeuwen (11-3-2009 om 12:57)
Op zich geen gek idee om dergelijke site te starten en uiteraard heel veel succes.
Wimmie (11-3-2009 om 12:13)
GAAF ! Hij staat gelijk bovenaan in m'n Favorieten.
Nina (11-3-2009 om 12:11)
Leuk idee, maar het is gewoon een mengsel van Zeelandnet.nl en Hvzeeland.nl. Naar mijn idee dus overbodig, maar misschien wel erg leuk voor toeristen.
Cookie-instellingen beheren