Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 11 km

Man zwaait met zwaard in speeltuin

Toegevoegd: 30-03-2009, 21.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De politie Zeeland heeft maandagmiddag een 25-jarige man uit Goes aangehouden die met een zwaard stond te zwaaien in een openbare speeltuin in Goes


De man stond rond 15.30 uur met zijn zwaard te zwaaien in de speeltuin 'Het Speeleiland' aan de Elvis Presleylaan in Goes.

De man is door de politie aangehouden en zijn zwaard is in beslag genomen. De man verklaarde tegenover de politie aan het oefenen te zijn voor zijn sport.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De Wolf (31-3-2009 om 20:08)
Vind het jammer dat het positieve hiervan niet word gezien of gezegt door politie. Heb met dit normaal veel positieve reacties gehad, volwassen maar vooral kinderen! Dit was een speciaal oefen "zwaard"! Heb hiermee nooit kwade bedoelingen.
E. (31-3-2009 om 19:55)
Ik denk dat als de politie niet zo opgefokt had opgetreden (twee bussen met loeiende sirenes, wild blaffende hond en harde kreten dat hij zijn handen omhoog moest doen) Was het jongetje met buikpijn misschien gewoon voor het eten naar huis gekomen en had hij vertelt wat voor gaafs hij gezien had.
Diny (31-3-2009 om 18:26)
Dat iemand ruimte en rust zoekt om zijn hobby uit te oefenen kan ik me nog iets bij indenken maar je gaat toch niet om dat tijdstip in een speeltuin met een wapen staan oefenen het is dan toch logisch dat het wapen in beslag genomen wordt. Kom op nou waar ligt de grens in deze maatschappij
Marco (31-3-2009 om 18:20)
Waarom oefende hij dan gewoon niet waar hij het hoort te doen op zijn trainings dag of in zijn tuin b.v. Al waren er wel/geen kinderen aanwezig, deze plekken is niet gemaakt om te oefenen.
Ikke (31-3-2009 om 17:27)
Dennis, ik vind je gevoel voor humor erg raar, deze opmerking vind ik zeer ongepast! er gebeuren de laatste tijd zoveel dingen, dan moet je zeker niet met een zwaard in een speeltuin gaan staan zwaaien! STOM!!
Gezond verstand (31-3-2009 om 16:53)
@Vonck, Ook al zouden het sierlijke bewegingen zijn, dit mag bij de wet niet!!! Zijn Kenpo sport beoefent hij in de zaal waar het hoort en als hij thuis niet kan, moet hij wachten tot hij weer in de zaal kan. Een volwassen vent? Dan zou hij beter moeten weten!
Cookie-instellingen beheren