Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij aanrijding Middelburg

Toegevoegd: 09-04-2009, 19.49 uur
Gewonde bij aanrijding Middelburg
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een aanrijding op de Schroeweg in Middelburg is vanavond één persoon gewond geraakt. Drie auto's raakten beschadigd.
 
Het ongeluk gebeurde rond 18.20 uur op het gedeelte tussen de A58 en de rotonde bij de Mortiere. Een 19-jarige man uit de gemeente Terneuzen kon niet tijdig afremmen en reed tegen de auto van een voor hem rijdende 45-jarige Middelburger. Deze botste daarop tegen de auto voor hem, bestuurd door een 52-jarige Middelburgse vrouw.


Aanvankelijk werden twee ambulances ingezet, maar uiteindelijk bleek maar één persoon gewond te zijn geraakt. De oorzaak van de kop-/staartbotsing is nog niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rianne (9-4-2009 om 22:43)
Het is ook een rare situatie daar ook ..! Je wilt links rijden om rechtdoor te gaan , om het vloeiend te laten verlopen , en dan wil je afslaan zie je ineens in de linkse baan 'n verdrijvingsvlak getekent ... Mijn insziens hadden ze het beter in de 'oude' situatie kunnen laten ..!!
Matthijs (9-4-2009 om 22:26)
Door de afsluiting v/d A58 afrit arnestein is het daar veel drukker geworden. Ook het muurtje vlak voor de rotonde (in de middenberm) waardoor je pas te laat ziet of een auto jouw richting opkomt, zorgt er voor dat je opeens heel hard moet remmen(ook bij lage snelheid) met bijhorende kettingreactie
Ilona (9-4-2009 om 20:25)
Tja kon niet uitblijven op zo een onoverzichtelijke rotonde
Sabrina (9-4-2009 om 20:24)
Tja...zal komende tijd wel steeds meer gebeuren de nieuwe situatie is er niet echt beter op geworden. Iedereen komt nu over die weg. En sommige mensen weten nou niet helemaal hoe het werkt daar.
Cookie-instellingen beheren