Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Gewonde bij aanrijding Middelburg

Toegevoegd: 09-04-2009, 19.49 uur
Gewonde bij aanrijding Middelburg
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een aanrijding op de Schroeweg in Middelburg is vanavond één persoon gewond geraakt. Drie auto's raakten beschadigd.
 
Het ongeluk gebeurde rond 18.20 uur op het gedeelte tussen de A58 en de rotonde bij de Mortiere. Een 19-jarige man uit de gemeente Terneuzen kon niet tijdig afremmen en reed tegen de auto van een voor hem rijdende 45-jarige Middelburger. Deze botste daarop tegen de auto voor hem, bestuurd door een 52-jarige Middelburgse vrouw.


Aanvankelijk werden twee ambulances ingezet, maar uiteindelijk bleek maar één persoon gewond te zijn geraakt. De oorzaak van de kop-/staartbotsing is nog niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A-m (14-4-2009 om 14:03)
@ wurzel: kweet niet maar die golf heeft geen folie op zijn voorruit hoor dus dat heeft er helemaal niks mee te maken.
Rianne ... (10-4-2009 om 23:48)
@ ERNI Ik heb nooit haast , ik plan altijd ruim kwartier extra reistijd. Ik bedoelde de situatie hoe hij was vóór de verdrijvingsvlakken op de weg gezet zijn , dan kon je de linkse baan nemen en heel soepel bij het invoegen automatisch de linkse baan nemen , als je naar Terneuzen / Sloe wilde.
Wurzel (10-4-2009 om 19:26)
Misschien dat de bestuurder van de sss golf de folie van z'n ramen kan halen. Scheelt toch een hoop zicht.
Sparvandehoek (10-4-2009 om 14:48)
Het hoeveelste ongeluk is dit wel niet. Tijd dat ze die rotonde eens verbeteren! en niet meer zo hard rijden, sterkte!
GBVH (10-4-2009 om 11:15)
Ik lees: je rijdt de rotonde op dan schuift bij nat weer je auto weg... Ik herken dit niet, terwijl daar ieder dag rijd. Maar als ik de snelheid zie waarmee sommigen de rotonde oprijden snap ik het weer WEL !!! PAS JE SNELHEID AAN, DAN ZAL HET OP DEZE ROTONDE EEN STUK BETER GAAN !
Z (10-4-2009 om 11:00)
Ja hoor, afgeleid door miniatuur walcheren. is dat zo interessant om te zien dan ? ik bedoel als het nu een naakte stripper was, of een tourist die vergeet gas te geven bij zijn 1e blik van zijn leven over de uitgestrekte zee . maar een miniatuurpark ?
Cookie-instellingen beheren