Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Hulpdiensten paraat bij ZLM tour

Toegevoegd: 18-04-2009, 20.49 uur
Hulpdiensten paraat bij ZLM tour
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Diverse hulpdiensten waren zaterdag paraat tijdens de ZLM tour door Zeeland. De tour startte om 12.30 uur in Goes.


In Goes had de politie de handen vol aan het vrijhouden van diverse kruisingen. De politie werd geassisteerd door verkeersregelaars op de motor en te voet. Tevens reed er een ambulance en een bus van het rode kruis mee voor eventuele calamiteiten tijdens de koers

Voor zover bekend hebben er zich geen grote ongevallen voorgedaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cor (20-4-2009 om 21:36)
Met geen mogelijkheid kon ik zaterdag Goes uit komen! kheb een uur moeten wachten voordat ik eindelijk weer verder mocht om visite op te halen! Degene die ervoor gezorgd hebben dat deze groep midden door Goes kwamen BEDANKT!!
Dhr. B. Elegger (20-4-2009 om 16:31)
Hartstikke vet zeg, zo'n ronde. Alleen lastig dat alles dan onbereikbaar wordt. Maar voor zulk soort sportevenementen ben ik wel in hoor! daar mogen ze de weg wel voor vrijhouden wat mij betreft!
Danny (20-4-2009 om 13:08)
Schitterend hoe de hulpdiensten weer fantastisch werk verricht hebben tijdens deze wielerronde. Zonder hen kan er geen een koers veilig verreden worden. Dikke pluim. Voor diegene die tegen dit soort wielerrondes zijn kan ik alleen maar zeggen dat wielrennen een sport voor en met het volk is.
Wielwandelaar (19-4-2009 om 23:42)
Ik erger me kapot aan deze idiote wielerrondes. Het kost de maatschappij handenvol geld (lees politiie/ambulance inzet en obereikbare winkels) en het levert niks op als ellende. Laat ze gewoon lekker op een geasfalteerd rondje rijden dan heeft niemand er last van!!!
Marieke (19-4-2009 om 08:16)
Dan was er toch ook nog maar weinig politie over? Als ik zag hoeveel er bij de ZLM tour mee reden, en hoeveel er bij het AZC waren.
Bram (19-4-2009 om 08:11)
Het is meer dan verschrikkelijk dat ze hier overal de kruisingen voor vrij houden. puur om een stelletje wielrenners over de weg te laten fietsen. moet je zelf eens proberen om met je eigen sport 1 voet op de openbare weg te zetten, dan wordt je gelijk aangehouden omdat je de wet overtreed.
Cookie-instellingen beheren