Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 133 km

Extra bewaking AZC Middelburg

Toegevoegd: 18-04-2009, 21.23 uur
Extra bewaking AZC Middelburg
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Naar aanleiding van de vechtpartijen op het asielzoekerscentrum in Middelburg is zaterdag extra beveiliging ingezet om de situatie onder controle te houden.


Volgens Esther Boot, woordvoerder van de politie Zeeland, is de situatie op dit moment rustig. Er zijn gesprekken gevoerd met oudere mensen uit het asielzoekerscentrum om nog meer vechtpartijen te voorkomen. De politie is op dit moment niet meer op het terrein zelf aanwezig maar blijft nog wel op de achtergrond actief op de situatie in de gaten te houden.

Tot op heden zijn er vijf personen aangehouden. De politie sluit meerdere aanhoudingen nog niet uit.


Zie ook: Grote vechtpartij bij AZC M'burg


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Toverbal (19-4-2009 om 13:11)
Ergens gelezen dat het somaliers en irakezen waren! als die al niet met elkaar overweg kunnen hoe moeten ze dan in hemelsnaam hier integreren?
Mootje (19-4-2009 om 12:52)
Ja natuurlijk staan ze weer alles op kosten tejagen terwel er iemand echt hulp nodig heeft... en ze hebben al een tekort in zeeland... verhaal die kosten op hun uitkeringkie dan komt er nog wat terug in de politiekas.
Cookie-instellingen beheren