Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Doden bij zware aanrijding in Kapelle

Toegevoegd: 26-04-2009, 20.31 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
KAPELLE - Bij een zware aanrijding op de Vierwegen in Kapelle zijn zondagavond twee personen om het leven gekomen. Het gaat om 20 en een 26-jarige man uit 's-Gravenpolder.

Door nog onbekende oorzaak reden de twee rond 18.35 uur met hun auto in een sloot. Hierna belandde het voertuig in de berm naast een boomgaard. De brandweer en de ambulancedienst rukten met diverse voertuigen uit om de slachtoffers te helpen. Ook gingen twee traumahelikopters, één uit Rotterdam en één uit Nijmegen, ter plekke.

De brandweer wist de slachtoffers binnen twintig minuten te bevrijden, maar vervolgens duurde het nog lange tijd voordat de gewonden klaar waren voor transport. Eén van de gewonden, de 26-jarige bijrijder, overleed echter kort daarop ter plaatse. Het andere slachtoffer, de 20-jarige bestuurder, werd met ernstige verwondingen per helikopter afgevoerd naar het ziekenhuis in Tilburg. Daar overleed hij echter later op de avond aan zijn verwondingen.

Over de oorzaak van de botsing is nog niet bekend. De politie doet nog onderzoek. De weg was lange tijd afgesloten voor het verkeer.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Diana (17-5-2009 om 13:12)
Het is verschrikkelijk kende alleen peter die 20 jarige maar het is voor allebei erg mis ze ;'( heel erg denk er elke keer aan het had niet mogen gebeuren !! veel sterkte aan familie en vrienden !
Romano (4-5-2009 om 20:59)
Neef, ik kon niet bij de begrafenis zijn. Maar ik zal je ook zeker missen. We hadden elkaar al te lang niet meer gezien en nu zal het er nooit meer van komen ook.
Bart (3-5-2009 om 20:36)
Jim, rust zacht weinig maar hele goede herinneringen aan je
Kevin (1-5-2009 om 10:07)
Jim ouwe rust zacht!! Wij zullen jou nooit vergeten
Rianne (30-4-2009 om 23:09)
Nabestaanden heel veel sterkte toegewenst met het verlies van jullie zoon en broer.
Dora(collega (29-4-2009 om 21:30)
Jim wat zal ik je vreselijk missen....... familie en vrienden heel veel strekte met het verlies.
Cookie-instellingen beheren