Weerbericht:
Eerst zon, later vandaag regen en in het noorden en oosten onweersbuien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 22 km

Doden bij zware aanrijding in Kapelle

Toegevoegd: 26-04-2009, 20.31 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
KAPELLE - Bij een zware aanrijding op de Vierwegen in Kapelle zijn zondagavond twee personen om het leven gekomen. Het gaat om 20 en een 26-jarige man uit 's-Gravenpolder.


Door nog onbekende oorzaak reden de twee rond 18.35 uur met hun auto in een sloot. Hierna belandde het voertuig in de berm naast een boomgaard. De brandweer en de ambulancedienst rukten met diverse voertuigen uit om de slachtoffers te helpen. Ook gingen twee traumahelikopters, één uit Rotterdam en één uit Nijmegen, ter plekke.

De brandweer wist de slachtoffers binnen twintig minuten te bevrijden, maar vervolgens duurde het nog lange tijd voordat de gewonden klaar waren voor transport. Eén van de gewonden, de 26-jarige bijrijder, overleed echter kort daarop ter plaatse. Het andere slachtoffer, de 20-jarige bestuurder, werd met ernstige verwondingen per helikopter afgevoerd naar het ziekenhuis in Tilburg. Daar overleed hij echter later op de avond aan zijn verwondingen.

Over de oorzaak van de botsing is nog niet bekend. De politie doet nog onderzoek. De weg was lange tijd afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Micheal (27-4-2009 om 09:54)
Vreselijk dat zoiets gebeurt ik kan het niet beseffen. Sterkte voor familie en vrienden.
Anoniem (27-4-2009 om 09:16)
Ik keek door me raam en zag het allemaal. Eigenlijk mag je er niet rijden alleen bestemmingsverkeer. Wat triest dat er iemand vlakbij in de buurt overlijd! 2 jonge mensen uit het leven. Veel sterkte met het verlies!
Dierbareherinneringen (27-4-2009 om 08:54)
Er is voor de 2 omgekomen jongens een gedenkplaats gemaakt waar je een condoleance, kaarsje of herinnering kan plaatsen.
M.S. (27-4-2009 om 02:37)
Ik wens de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies......
Jennie (26-4-2009 om 23:55)
Sterkte aan alle betrokkenen. Familie, vrienden, buren, hulpverleners, collega's en al wie betrokken is.
WeZet (26-4-2009 om 23:41)
Toen ik ter plekke was werd er met man en macht gewerkt, maar de afloop is helaas droevig. Zelfs twee traumahelikopters mochten niet baten. Mijn condoleances aan de nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren