Weerbericht:
Vandaag en morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Doden bij zware aanrijding in Kapelle

Toegevoegd: 26-04-2009, 20.31 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
KAPELLE - Bij een zware aanrijding op de Vierwegen in Kapelle zijn zondagavond twee personen om het leven gekomen. Het gaat om 20 en een 26-jarige man uit 's-Gravenpolder.


Door nog onbekende oorzaak reden de twee rond 18.35 uur met hun auto in een sloot. Hierna belandde het voertuig in de berm naast een boomgaard. De brandweer en de ambulancedienst rukten met diverse voertuigen uit om de slachtoffers te helpen. Ook gingen twee traumahelikopters, één uit Rotterdam en één uit Nijmegen, ter plekke.

De brandweer wist de slachtoffers binnen twintig minuten te bevrijden, maar vervolgens duurde het nog lange tijd voordat de gewonden klaar waren voor transport. Eén van de gewonden, de 26-jarige bijrijder, overleed echter kort daarop ter plaatse. Het andere slachtoffer, de 20-jarige bestuurder, werd met ernstige verwondingen per helikopter afgevoerd naar het ziekenhuis in Tilburg. Daar overleed hij echter later op de avond aan zijn verwondingen.

Over de oorzaak van de botsing is nog niet bekend. De politie doet nog onderzoek. De weg was lange tijd afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WiS (26-4-2009 om 23:06)
Heel veel stekte voor allen die hen kennen het is echt heftig niet te bevatten .
Michiel (26-4-2009 om 23:01)
De bestuurder kwam uit 's-Gravenpolder. Triest dat het zo heeft moeten lopen, dit wens je niemand toe. Ik wens de ouders, zus en vriendin van de bestuurder in ieder geval heel veel sterkte toe evenals de familie en vrienden van de bijrijder.
Marwin (26-4-2009 om 22:54)
Familie, vrienden en bekenden! Ik wens jullie heel veel sterkte toe!
A (26-4-2009 om 22:51)
Wat is dit verschrikkelijk! heel veel sterkte voor de familie en vrienden van deze twee jonge mensen. Ook sterkte voor de hulptroepen toegewenst!
M (26-4-2009 om 22:46)
Wat een triest ongeval. Wie waren die jongens dan? Kwamen ze uit de buurt van kapelle?
Davien (26-4-2009 om 22:23)
Familie en vrienden veel sterkte kende beide jongens vreselijk. Het is nog niet te bevatten
Cookie-instellingen beheren