Weerbericht:
Veel zon, vannacht in het noorden en noordwesten kans op mist
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 124 km

Doden bij zware aanrijding in Kapelle

Toegevoegd: 26-04-2009, 20.31 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
KAPELLE - Bij een zware aanrijding op de Vierwegen in Kapelle zijn zondagavond twee personen om het leven gekomen. Het gaat om 20 en een 26-jarige man uit 's-Gravenpolder.


Door nog onbekende oorzaak reden de twee rond 18.35 uur met hun auto in een sloot. Hierna belandde het voertuig in de berm naast een boomgaard. De brandweer en de ambulancedienst rukten met diverse voertuigen uit om de slachtoffers te helpen. Ook gingen twee traumahelikopters, één uit Rotterdam en één uit Nijmegen, ter plekke.

De brandweer wist de slachtoffers binnen twintig minuten te bevrijden, maar vervolgens duurde het nog lange tijd voordat de gewonden klaar waren voor transport. Eén van de gewonden, de 26-jarige bijrijder, overleed echter kort daarop ter plaatse. Het andere slachtoffer, de 20-jarige bestuurder, werd met ernstige verwondingen per helikopter afgevoerd naar het ziekenhuis in Tilburg. Daar overleed hij echter later op de avond aan zijn verwondingen.

Over de oorzaak van de botsing is nog niet bekend. De politie doet nog onderzoek. De weg was lange tijd afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W (29-4-2009 om 14:51)
Mijn oude stapmaatje! kwijt.... verschrikkelijk.. niet te bevatten.. familie van Jim.. heel veel sterkte toegewenst..
Sabine (28-4-2009 om 20:29)
Dit is echt verschrikkelijk, heb er geen andere woorden voor. Dit had nooit mogen gebeuren. Ik wens de nabestaande héél veel sterkte met dit grote verlies!
S (28-4-2009 om 20:17)
Jongens Rust Zacht , Zal Jullie nooit vergeten!! Het was nog veel te vroeg!!!!!!!! Veel sterkte aan Familie, Vrienden en bekenden
Martin (28-4-2009 om 13:29)
Maatjes dit is nog steeds niet echt te bevatten! Dit wens je niemand toe veel sterkte voor vrienden en nabestaanden. Rust Zacht
Christel (27-4-2009 om 14:40)
Veel sterkte toegewenst aan de vrienden en familieleden!
E (27-4-2009 om 14:03)
Kan iemand mij misschien vertellen wie de slachtoffers zijn? Volgens mij is die auto van vrienden van mijn vriend... Ik wens de nabestaande veel sterkte met het verlies.
Cookie-instellingen beheren