Weerbericht:
Vooral in de noordwestelijke helft buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Fietser gewond na aanrijding met motorrijder

Toegevoegd: 01-05-2009, 10.46 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers

ZIERIKZEE - Donderdagmiddag is Zierikzee een fietser gewond geraakt. De man kwam in aanrijding met een 24-jarige motorrijder op de kruising van de Nieuwe Koolweg met de Laan van Sint Hilaire.

De motorrijder kwam omstreeks 14:30 uur vanaf de rotonde en trok op toen het verkeerslicht groen werd. Hij merkte een van links komende fietser die de rijbaan overstak te laat op en kon een botsing niet vermijden. Door de aanrijding kwam de fietser ten val en raakte gewond aan zijn been, hand en hoofd.

De man is per ambulance naar het ziekenhuis in Goes vervoerd. Het is niet bekend of de motorrijder, die ook ten val kwam, ook letsel heeft opgelopen. Zowel de motorrijder als de fietser waren afkomstig uit de gemeente Schouwen-Duiveland.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jw (1-5-2009 om 12:49)
Getuige: we willen die meneer uit Kerkwerve sterkte en van harte beterschap toewensen! we hopen dat u geen blijvende gevolgen hiervan zult overhouden. Mensen: blijf aub opletten allemaal! Motorrijders: rijd niet als n speer weg bij een stoplicht, kijk goed of d weg vrij is! Ken uw VERANTWOORDING!