Weerbericht:
Regenachtig, overdag geleidelijk droger. Maandag enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man gered uit brandende auto

Toegevoegd: 16-05-2009, 11.07 uur
Door: Roland de Jong
HOEK - Een dronken automobilist heeft gisteravond rond 21.40 uur op de Hoekseweg in Hoek een verkeersongeval veroorzaakt. De man zelf kon net op tijd uit zijn auto worden gered: deze vloog na de botsing in brand. Bij het ongeluk raakten twee personen gewond.


Een 54-jarige vrouw uit Terneuzen wilde rond dat tijdstip via een voorsorteerstrook linksafslaan, maar opeens kwam er vanaf het sluizencomplex een auto aanrijden die op haar weghelft doorreed. De vrouw zette haar auto stil, in de hoop dat de bestuurder van de auto uit tegenovergestelde richting nog op zijn eigen weghelft zou terugkeren. Dit deed hij niet en een frontale botsing was het gevolg.
 
 
 
Zowel de Terneuzense vrouw als haar 56-jarige echtgenoot, die bij haar in de auto zat, zijn voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. De man die de aanrijding veroorzaakt had is door een medewerker van de Koninklijke Marechaussee uit zijn auto gehaald, omdat deze in brand vloog.

Deze 52-jarige man, afkomstig uit de gemeente Terneuzen, rook naar alcohol. De verdachte werd door de marechaussee aangehouden en overgedragen aan de politie. Agenten hebben de man overgebracht naar het politiebureau en daar is hij gehoord. Hij verklaarde 6 biertjes te hebben gedronken. Onderweg zou hij al eens tegen een vangrail aangereden hebben.

De aanrijding die hij op de Hoekseweg had veroorzaakt had hij naar eigen zeggen niet eens gemerkt. De man heeft een blaastest moeten doen waaruit bleek dat hij ruim drie keer teveel had gedronken. Zijn rijbewijs is ingenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
52 (23-5-2009 om 17:59)
Nou, als je 52 jaar bent, en je weet nog steeds niet dat je niet met drank op achter het stuur mag, dan leer je het nooit meer. Dus deze *** levenslang opsluiten, voordat hij de volgende keer iemand dood probeert te rijden. Zulke gasten hebben geen IQ, dus alles is tevergeefs
Ditt (23-5-2009 om 13:30)
Uit fatsoen, is het altijd nog dat de dader contact opneemt met de slachtoffers, om te vragen hoe met ze gaat en eventueel zijn excuses aan te bieden, dan ben je pas een mens, met gevoel.
Femke (21-5-2009 om 14:56)
Misschien al eens op het idee gekomen contact op te nemen met deze persoon?
Eddy (21-5-2009 om 12:31)
@ Femke: Nee dat heeft deze persoon niet, als je ze zo zat bent weet je niet eens wat je gedaan hebt. dus slaaploze nachten zou hij echter niet hebben. Opsluiten die gast!
Femke (20-5-2009 om 19:14)
Het is een hele grote fout die deze man begaan heeft en het is erg voor de slachtoffers. maar niemand bekijkt het vanuit zijn opzicht. vraagt iemand zich af of hij geen slapeloze nachten heeft, gezijk met verzekeringen, psychische hulp misschien?
Maryna (18-5-2009 om 13:02)
Deze dronkenlap zelf! de kosten laten betalen, de premies van verzekeringen gaan door deze onbenullige figuren alleen maar omhoog. Tenslotte heeft hij zelf! voor de drank gekozen.Lieve zus en zwager veel sterkte.
Cookie-instellingen beheren