Foutje met rem, vrouw gewond

Toegevoegd: 01-06-2009, 11.21 uur

Door: Roland de Jong
BRESKENS - Bij een ongeluk op de Deltahoek in Breskens is zondagavond één persoon gewond geraakt. De bestuurder trapte de koppeling in en niet de rem...

Rond 22.30 uur reed een 18-jarige jongen uit Breda met zijn even oude vriendin in de auto op de Deltahoek. Hij kwam uit de richting van de jachthaven. Toen hij schrok van een andere auto wilde hij remmen, maar in plaats van op de rem te trappen duwde hij op de koppeling.

De auto vloog hierop de weg over met dezelfde snelheid als waarmee gereden was. De auto kwam tussen twee bedrijven tot stilstand en beschadigde hierbij een verkeersbord. De auto is weggesleept door een takelbedrijf.

De vriendin van de jongeman is overgebracht naar het ziekenhuis. Zij klaagde over pijn in haar rug. Het is niet bekend hoe het nu met haar is.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (3-6-2009 om 09:35)
Foutje ok, maar hoe het mogelijk is dat je de koppeling intrapt in plaats van rem is mij een raadsel. Gas intrappen is waarschijnlijker (met rechts je koppeling intrappen???)
Rachel (1-6-2009 om 23:39)
Wat een vooroordelen! Iemand kan ook gewoon een fout maken, jong EN oud! Ervaring krijg je door doen maar als dat op een NORMALE manier al niet meer mag dan mogen ze heel veel bestuurders MET jaren ervaring ook van de weg halen want die zakken gegarandeerd bij een auto-herexamen.
Martijn (1-6-2009 om 17:01)
Iedereen kan wel eens een foutje maken!!!
Martijn (1-6-2009 om 16:53)
Hoi wekunnen allemaal zeggen over ervaring enzo maar we zijn allemaal zo begonnen met rijden ervaring doe je pas op met de jaren sterkte met je vriendin. hoop dat er niet teveel aan de auto is
Een bestuurder (1-6-2009 om 14:46)
Ja een automaat en dan op het gas drukken in plaats van de rem?.....,en rijlesherhaling dat slaat nergens op,dat kunnen beter die oude mensen doen,die rijden soms zo gevaarlijk en vreemd,sommige oudere mensen kennen niet een de verkeersregels meer :s,zoals rechts heeft voorrang in 30 km zone
Kelly (1-6-2009 om 14:20)
Iedereeen maakt fouten.. Of hij nou net zijn rijbewijs heeft gehaald of niet, het kan iedereen overkomen niet zo zeuren!