Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Onderzoek berovingen Vlissingen

Toegevoegd: 14-06-2009, 21.38 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie is een onderzoek gestart naar twee berovingen die dit weekeinde plaatsvonden in Vlissingen.


Rond 01.30 uur liep een 52-jarige Vlissingse vrouw over de Korenbloemlaan, komend vanuit het centrum. Twee manspersonen op een fiets kwamen naast haar rijden. De passagier stapte van de bagagedrager en rukte de tas uit de handen van de vrouw. Zij verzette zich en kwam ten val, waarbij zij een hersenschudding en schaafwonden opliep.

De twee mannen gingen er vervolgens met de tas op de fiets vandoor en reden de Tulpstraat in. In de tas zaten enkele tientallen euro's, een gsm en rookwaar.
 

In het verlengde van de Rembrandtlaan werd rond 04.45 uur een 17-jarige inwoonster van Vlissingen beroofd. Een man, die al vanaf de Scheldestraat achter haar reed, werd ze van haar fiets gereden. Het meisje kwam ten val en liet haar gsm vallen.

De man pakte de telefoon en ging er op de fiets vandoor. In verband met deze beroving werd om 05.20 uur in de President Rooseveltlaan een 23-jarige Vlissinger aangehouden. Hij is, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld.

De politie onderzoekt de beide zaken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bart (16-6-2009 om 07:52)
Nooit gehoord van uitgaan?? De VIC gaat om 4 uur dicht dacht ik, dus dan zou het wel kloppe dat ze rond die tijd daar fietste. Mensen moeten gwn van elkaars bezittinge afblijven. Waarom zou je het jatten, je krijgt er toch alleen maar gedonder mee
Francois (15-6-2009 om 23:08)
Vanwaar deze negatieve reactie op de Politie? Als de Politie iemand aanhoud dan prijzen we ze de hemel in, lukt het niet heterdaad dan zijn het zogenaamde loosers die niets durven en willen. Je moest eens weten hoeveel boefjes er buiten heterdaad worden aangehouden, en ja het onderzoek loopt.
Ja (15-6-2009 om 21:46)
Oo dus volgens jullie verdien je het om beroofd te worden, als je 17 bent en over straat loopt ?? Klinkt echt logisch, misschien ooit gehoord van uitgaan ??
Staffie (15-6-2009 om 17:22)
Weer negatief over de scheldestraat ,ik woon naast de Scheldestraat en ik heb nergenst last van. Ik hou net als de politie en onze burgervader mijn ogen dicht, en blijf binnen... Enkel als ik naar mijn werk moet kom ik buiten maar dan zie je op een enkele politieauto en wat polen toch niemand.....
Kevin (15-6-2009 om 11:56)
Wie loopt er zo laat (zo jong) nog alleen op straat door Vlissingen centrum? Niet heel erg slim in die buurt..
Eppo (15-6-2009 om 10:48)
Wat doe je als 17 jarige om 4:45 alleen op straat???