Weerbericht:
Overdag eerst zon, vanaf vanavond bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Glazenwasser valt van ladder

Toegevoegd: 30-06-2009, 17.05 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 39-jarige glazenwasser uit Capelle aan den IJssel is vanmiddag rond 12.55 uur van zijn ladder gevallen. Hij was ramen aan het wassen op Hof Ter Veste in Middelburg.

De man reikte net iets te ver om bij een raam op de eerste verdieping te komen en viel met ladder en al op de grond. De ambulance is ter plaatse gekomen en heeft de man gestabiliseerd naar het ziekenhuis vervoerd. Door de politie is de arbeidsinspectie in kennis gesteld van het ongeluk.


De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Hij klaagde over pijn in zijn rug.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (30-6-2009 om 18:02)
Zo me niks verbazen , dat de glazenwasser zijn ladder te steil stond. de meeste glazenwasssers houden zich niet aan de regels. waarom moet anders een schilder wel een steiger zetten. bij glazenwassers is het vaak zo ff ladder wat steiler hoef ik maar enkel deel te pakken ipv 2 delelige ladder
Cookie-instellingen beheren