Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde vrouw in de achtervolging

Toegevoegd: 04-07-2009, 21.21 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Op de Kanaalkade in Axel werd zaterdag om 08.45 uur een 72-jarige Axelse vrouw beroofd van haar tas.

De vrouw fietste over de Kanaalkade en een onbekende jongeman, die achter haar aan fietste, pakte in het voorbijgaan de tas van de vrouw uit haar fietstas. Hij fietste weg door de brandgang tussen de Polenstraat en de Joost de Moorstraat.


De vrouw ging achter hem aan en de jongeman gooide toen de tas, met alles er nog in, op de straat. Daarna ging hij er vandoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wenny (5-7-2009 om 11:54)
Zal ze leren oude dametjes te beroven. Had hij of zij wel niet verwacht. Goed zo daar is lef voor nodig. Gelukkig heeft het vrouwtje niets behalve waarschijnlijk nu toch de schrik.
Theo (5-7-2009 om 11:42)
Profielschets van de dader op internet zetten, of bij opsporing gezocht op t.v. laten zien, oppakken deze laffe dader, en zeer zwaar straffen!
Jo (5-7-2009 om 11:28)
Dat noem ik lef voor het zelfde geld had hij die vrouw wat aangedaan !!!Maar toen ik het las dacht ik wouw wat een geweldige vrouw alleen al omdat het goed is afgelopen.
Rvw (5-7-2009 om 10:57)
Geweldig, 72 jaar en haar "berover" de stuipen op het lijf jagen.. Wat een geweldig mens...!!! (en wat een laffe dief...)
Alexis (5-7-2009 om 10:50)
Heel moedig van die vrouw PETJE AF !!!!
Zoop (5-7-2009 om 10:15)
Een pittige dame zou je denken. toch had het makkelijk anders af kunnen lopen. dan was het een geruchtmakend misdrijf geworden, niet eens ondenkbaar met b.v. fatale afloop. en alleen maar omdat die mevrouw zo achterloos met haar spullen omgaat......
Cookie-instellingen beheren