Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 31 km

Meisje gewond bij ongeval Oostburg

Toegevoegd: 08-07-2009, 22.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTBURG - In de Lange Heerenstraat in Oostburg vond woensdag omstreeks 15.00 uur een aanrijding plaats waarbij een 17-jarige meisje uit de gemeente Sluis gewond raakte.

Een 75-jarige automobilist uit de gemeente Sluis reed over de parallelweg van de Lange Heerenstraat. De man wilde de hoofdweg opdraaien en moest hiervoor het brom-/fietspad oversteken. Hij zag daarbij het 17-jarige meisje dat daar op haar bromfiets reed over het hoofd.


Het meisje viel en liep rugpijn op. Zij is onderzocht door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lotje (9-7-2009 om 13:29)
Oh ja, stop jij vrijwillig met autorijden op je 75e?????? Ik ben het nog lang niet maar als je na 'n levenlang autorijden hier in zeeuwsvlaanderen na je 70e aangewezen bent op openbaar vervoer of regiotaxi kom je echt nergens meer. En als ervaringsdeskundige mag ik hierover meepraten!
Stefan (9-7-2009 om 13:27)
Beste Sluiskillenaar: Er is langs de Lange Heerenstraat maar 1 punt waar een auto die op de parallelweg rijd de hoofdweg kan opdraaien en zo gezegd een fietspad kruist. En op die plek staan haaientanden op het fietspad. Volgens mij had de jongedame in kwestie moeten stoppen. En niet de automobilist
Een Zeeuw (9-7-2009 om 13:18)
Ouderen zijn wat trager en veroorzaken hierdoor wel eens een ongeluk. Maar wat te denken van de groep sneller reagerende jongeren? Rij per jaar 50000 km, zie heel veel narrow escapes, veelal veroorzaakt door jonge mensen. (mannen wel te verstaan) Want de heer in het verkeer... is een vrouw!
Fred Ballegeer (9-7-2009 om 13:14)
Ach, waar zit de vorige persoon over te praten? Als ceze man in een invalide auto op de weg aan het rijden is, zit men ook te kankeren dat het te langzaam gaat. Dus mensen, zolang deze persoon zijn rijbewijs heeft laat die dan toch rijden. We willen toch allemaal mobiel zijn??????
M (9-7-2009 om 12:54)
@ sluiskillenaar Jij zou toch ook blij zijn dat je op die leeftijd nog mocht rijden?dan kan je nog makkelijk ergens komen! Doe niet zo raar! Er gebeuren meer ongelukken met jongelui hoor!
Lieve (9-7-2009 om 12:54)
Sorry gebeurd vaak ook met jonge mensen , die zien het dan ook niet !! Ook rijbewijs afnemen dan ! Ongeluk ligt soms in klein hoekje helaas
Cookie-instellingen beheren