Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Meisje gewond bij ongeval Oostburg

Toegevoegd: 08-07-2009, 22.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTBURG - In de Lange Heerenstraat in Oostburg vond woensdag omstreeks 15.00 uur een aanrijding plaats waarbij een 17-jarige meisje uit de gemeente Sluis gewond raakte.

Een 75-jarige automobilist uit de gemeente Sluis reed over de parallelweg van de Lange Heerenstraat. De man wilde de hoofdweg opdraaien en moest hiervoor het brom-/fietspad oversteken. Hij zag daarbij het 17-jarige meisje dat daar op haar bromfiets reed over het hoofd.


Het meisje viel en liep rugpijn op. Zij is onderzocht door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Christian (9-7-2009 om 09:13)
Ik vind als mensen ouder dan 60 worden dat ze dan elk jaar door het cbr getest moeten worden of ze nog wel geschikt zijn voor deelname aan het verkeer
Huppel (9-7-2009 om 09:10)
Beste sluiskillenaar ik ben benieuwd als jij 75 bent en je rijbewijs wordt jou afgenomen terwijl jongere verkeersdeelnemers als halve gare wegpiraten rondrijden , zou je dat leuk vinden ? of nog meer van die 45 km wagentjes op de weg is dat dan wat ? een ongeluk is nooit de bedoeling
Elise (9-7-2009 om 08:58)
Ja, je kunt wel zeggen er moet een leeftijd zijn waarop je niet meer mag rijden, maar 75 is tegenwoordig niet echt oud. Maar er zijn wel mensen die rijden met een leeftijd van 85 jaar en dat vind ik wel te gek worden. Er zijn mensen die rijden tot ze letterlijk niet meer kunnen instappen.
Engeltje (9-7-2009 om 08:28)
Fijne reactie het zijn niet altijd de oudere die mensen over het hoofd zien. Wat als het jongere was geweest wat had je dan gezegt pfffff die jongeren moeten ze geen rijbewijs meer geven.
Pjotr (9-7-2009 om 01:46)
Hallo Sluiskillenaar, Zelf nog " pril " zeker ...................ennog niet toe aan een brilletje of een spiegel voor jezelf....
Sluiskillenaar (8-7-2009 om 23:17)
75 jarige automobilist??????? pfffff wanneer gaat de overheid eens inzien, dat mensen op die leeftijd (met alle respect) geen rijbewijs meer horen te hebben, in verband met hun afnemende reactievermogen !
Cookie-instellingen beheren