Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Meisje gewond bij ongeval Oostburg

Toegevoegd: 08-07-2009, 22.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTBURG - In de Lange Heerenstraat in Oostburg vond woensdag omstreeks 15.00 uur een aanrijding plaats waarbij een 17-jarige meisje uit de gemeente Sluis gewond raakte.

Een 75-jarige automobilist uit de gemeente Sluis reed over de parallelweg van de Lange Heerenstraat. De man wilde de hoofdweg opdraaien en moest hiervoor het brom-/fietspad oversteken. Hij zag daarbij het 17-jarige meisje dat daar op haar bromfiets reed over het hoofd.


Het meisje viel en liep rugpijn op. Zij is onderzocht door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sluiskilse (9-7-2009 om 11:21)
Nou ja het zij ook niet altijd de oudere hoor die verkeerd zijn nu is er een iemand van in de 70 die iemand aan rijd en dan zeggen ze dat ze de rijbewijzen moet afnemen maar er zijn ook jongeren hoor waar ze wel eens de rijbewijzen van mogen in nemen
@nke (9-7-2009 om 11:00)
Gelukkkig is het goed afgelopen voor beide partijen.Wil wel even kwijt, dat niet iedere 75 jarige een traag reactie vermogen heeft!Jong en oud kunnen fouten maken,is dus niet leeftijd gebonden!Jongeren rijden vaak zeer roekeloos en missen vaak de nodige ervaring/inschattings vermogen in t verkeer!
Maria (9-7-2009 om 10:15)
Sluiskillenaar (met alle respect),wat maakt in dit geval de leeftijd uit?Ik heb eens precies het zelfde gehad en toen was ik 25!Laagstaande zon, weinig overzicht,ed,het zijn allemaal oorzaken.Maar om de ouderen hun laatste beetje vrijheid ook nog af te nemen vind ik dan wel erg kort door de bocht
Ikke (9-7-2009 om 10:13)
Daar ben ik het helemaal mee eens!!! Eer dat die mensen eens een straat in kunnen kijken staan ze al midden op de rijbaan met alle gevolgen van dien.
Semmier (9-7-2009 om 09:51)
Sorry hoor maar dat kan iedereen van elke leeftijd overkomen. het gebeurt regelmatig en vaak zijn ze dan nog jonger .
Oudere (9-7-2009 om 09:31)
@Sluiskillenaar ... Jij leest kennelijk heel selectief. Het ontgaat je waarschijnlijk dat de meeste ongevallen worden veroorzaakt door een veel jongere catagorie. Ik krijg te weinig tekens om ze hier alleen al van de afgelopen week neer te zetten. Stoppen dus met dit soort dom gezwets.
Cookie-instellingen beheren