Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Schuur verwoest door uitslaande brand

Toegevoegd: 14-07-2009, 08.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
KOEWACHT - Een uitslaande brand heeft een schuur aan de Tuinderstraat in Koewacht compleet verwoest.


De brand werd rond 5.00 uur ontdekt. In de schuur zaten dieren welke er door de eigenaar op tijd konden worden bevrijd. De brandweer had moeite met de waterwinning omdat er maar één waterleiding aanwezig was.

Er zijn extra brandweervoertuigen ingezet om het vuur te bestrijden. De schuur is door de brand compleet verwoest en moet als verloren worden beschouwd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brandweerman (15-7-2009 om 10:37)
Wereldbewoner We weten het goed gemaakt, wanneer we naar jouw moeten komen in de nacht, rijden we zonder toeters en bellen. Geven we netjes iedereen voorrang die voorrang heeft en wachten we voor het stoplicht. Immers, we rijden zonder signalen. Zet jij alvast de koffie klaar tegen dat we aankomen?
Koewacht (14-7-2009 om 23:44)
Om eventuele tegemoetkomers te waarschuwen, kan me voorstellen dat de brandweer haast had
Mikey (14-7-2009 om 23:23)
@wereldbewoner; omdat men anders niet verzekerd is. als je het officieel bekijkt dan. Gezien alle wetjes van tegenwoordig snap ik waarom dit risico niet meer wordt genomen! Ze komen je helpen, maar als er iets mis gaat dan is de chauffeur ten alle tijden de pineut. Betaal jij dan de kosten?
Wereldbewoner (14-7-2009 om 16:59)
Weet er misschien iemand waarom de brandweer om 5uur smorgens met alle toeters en bellen aan moeten rijden. ik denk niet dat er dan veel verkeer op de weg is en iedereen nog [lag] te slapen.
Cookie-instellingen beheren